Semsem Kızlar.. 7+1 deyim.. ve inanılmaz şişlik var karnımda. patlayacak gibi hissediyorum kendimi resmen.. siz nasılsınız böyle olması normal mi?
cevriyetoy Semsem canım normal endişe etme. Yediğin şeylere dikkat et rezene çayı ve yemeklere kimyon at birebir siskinlige. Bide eğer süt iciyorsan laktozsuz süt ic beni süt sisiriyordu laktozsuz sütle rahatladım şimdi 25+5 teyim gayet rahatim
dilaraserdar Semsem ah o ilk haftalardaki şişkinlik hissii.. Ah ahh bende çok rahatsız olmuştum. gaz problemim çoktu gece kalkıp resmen evde oda oda geziyordum. bol su bol yürüyüş ve gaz yapmayacak yiyecekler tüketmeye çalışın. rezene iyi gelir.
SeNeM Semsem 13 haftalığım o şişlik beni öldürecek. Geçen sıcak şekerli süt içtm iyi geldi biraz ama hergün de içemem öle. Bende sorucam dr a gidince
NazLByrmgLuu Gazdır bence canım o rezene icsene doktoruna sor ben o şekilde atlattım hep ilk haftalarımı
Semsem Ben sordum içme şimdi dedi. Siz de bir sorarmısınız ne diyecek merak ettim. Cidden kaç gündğr vardı ama bugün artık çok rahatsız etti. 😣
SeNeM cevriyetoy kimyonu duydum evet. Yarım çay bardağı suya bi çay kaşığı kimyon atıp içiodu annem ama benim mide almıo