H_rabia12 Bugün doktara gittim 4+4dum doktor daha gözükmez dedi bana hafta cumaya randevu verdi biraz tedirginim ne zaman gozukur ki
Merveinc H_rabia12 daha çok yeni o yüzden gorunmemistir sonucra doktora gitmissiniz tedirgin olmayın 🌼
buseyusuf27 H_rabia12 6 haftada gozukuyor genelde cnm sonrasında kese olusur bebek gorunmez oda 7-8haftalarsa görülür korkma yanı önce kese sonra bebek olur 👍🏻
endobeybi H_rabia12 beta muayeneden 4 gün önce 1280di. En az 4 kat arttıysa 6bini geçmiştir yani muayene günü tam rakamı bilmiyorum
gokceerdem H_rabia12 Bende aynı seyi yaşıyorum canım banada gözükmez dedi pazartesiye randevu verdi. Ama içim bi garip bebisimi bir görsem içim rahatlicak😔👶🏻🙏🏻Seni çook iyi anlıyorum🥰
sehrengiz_8 H_rabia12 ben 4+4 hafta iken kesem gözüktü bhcg niz kaçtı eğer 1500 altı ise kese gözükmeyebilirmiş
Deryayurt H_rabia12 canım genelde 5 haftada falan gözüküyor bende dün gördüm 4+4 te minicik kese ama benim hafta ve günüm tam net belli degil gec döllenme o yüzden tahmini bisey söyledi doktor yani daha fazlada olabilir hafta. Bu stres hic bitmiyor bende smdi kalp atısını duymak icin bekliyorym 2 hfta sonra gidicem
Papatyamsi Kızlar yardım, 3 aylık gebeyim aşırı bir bel ağrım var uzandığım yerden kalkamıyorum aranızda bu durumu yaşayan oldu mu ? 🥺