CerenD-28 anladım yok cnm korkma ben 6+2 de ogrendım gebe oldgmu oda pandemı zamanıydı kusuyordm cok fzla artk su bıle ıcemyordum ölü gbıydım eşim kucagında acıle götürdü almadılar benı gebelık varmı dedı blmyorm dedım eczaneye gdn bulantı ılacı test flan alın dedı esım tekrar tabı eve gtrdı bnı gttı ılac vs almaya wc gttm test yaptm ki doktorlar bana olmaz cocugun dıyodu prolaktınım cok yuksek dıye tedavı olman lazm dedıler vs nyse test yaptm gebeyım bız şok sonra doktora rndevu aldm gttm doktor bos olblr 24mm kese bu kesede bebek olmaması ımkansz dedı bn agladm baya esm tesellı ettı flan 1 hafta yat klkma dedı bn 2 hafta bekledm korkudan hıc klkmadm sonra bska doktora gttık 8.hafta kalbnı duyduk gorduk cok mtlu olduk sukur dedm smdi 35 haftayım son haftalarımı yasıyorm 😁 ama baslarda hep korkuyla gectı dedıgın gbı bısy oldumu olck mı flan tavsıyem bol su iç enfeksıyondan korunmak ıcın bol işlenmemıs kuruyemıs ye baklagıl balık sebze meyve yogurt bol tüket hayırlısıyla sendende guzel haberler alırız ıns 🤗 rabbım sna bagıslasın