Mercimeginannesi123 kelebekannesi01 demir ilacı kullanıyorsan o yapmış olabilir ben ağızdan alıyordum aşırı baş agrısı oluyodu vajinal almaya başladım hiç bir yan etkisi kalmadı canım
Bsmlh kelebekannesi01 tamam tek kullan canım bende tek kullanıyorum çok aşırı olursa 2 dedi ama gerek bile kalmayacak
goncaaa25 kelebekannesi01 mubtemelen yedıklerınle alakalıcanım su ıc bol bol kabıza kayısı ye bı sıkıntı oldgnu sanmyrum bende 13 +4 mesela vcde cok zorlanyorum arada kabızlktn demıre daha baslamdık mubtemelen yedıklermzen
goncaaa25 kelebekannesi01 yaa öıde bulantısından ılk gebelgöde cok cektmm oluyodum zayıflıktan mıde bupantı hapı yazdırsaydın doktoruna
Ayse10 turansmom1 Muhtemelen öyledir çok fazla bişey gelmiyo zaten, tekrar teşekkürler, sağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarımıza❤️🥰
Ayse10 Didemhalil çok fazla itmeye de korkuyorum mümkün olduğunca yeterli şekilde uyguluyorum diye düşünüyorum🙃 çok fazla gelen bişey olmuyo zaten umarım işe yarıyordur , sağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarımıza🥰
Birkucukkelebek kelebekannesi01 ben de vajinal kullanmaya başladığımdan beri kabızlık ve gaz sorunu yaşıyorum yine de yan etki yapıyor. Hatta bir de bu etkilere sulu akıntı eklendi
kelebekannesi01 Birkucukkelebek normalde progesteron hormonu kabızlık yapıyor biz bide dışardan ekstradan alıyoruz bence ondan dolayı😕
kelebekannesi01 Eymirinannesi doktorunuza sorun mutlaka o sizi yönlendirir allah korusun bişey varsa erken önlem almış olursunuz
kelebekannesi01 goncaaa25 canım bulantı için ilaç kullanıyorum ama yinede çok garip bi şekilde bir bardak su içsem bulantım oluyor
Birkucukkelebek kelebekannesi01 doktor benim hiç progesteron hormonuma bakmadan verdi kanama alanı da yoktu. Bıraksam bir şey olursa kendimi suçlarım diye korkuyorum