mrs_elisah temiz içerik ve uygun fiyat olduğu için HİPP tercih ettim. Evet mustela tercih eden çok ama göz yakıyor diyende çoktu. Birde fiyatı da baya yüksekti.
handecck mrs_elisah mustelayı araştırıyorum cok memnun kalanlarda var göz yakıyor diyenlerde çok kararsız kaldım hipp i hiç duymadım bakacagım
-ilknur87- Dalin kullanmadım diyebilirim, ikisi arasında tercih yapmak gerekirse unibaby diyebilirim.
Mamyyyyy handecck mühendisoğlu gibi bir saçma sayfa görmedim herseye bir kulp takıyorlar her bebek farklıdır en pahalısını en içeriği temiz diye alırsın alerji yapar bu biraz bebekle alakalı bn sebamed aldım herşeyini minoris içinde iyi diyorlar
0101sevo handecck ikiside değil mustela tercih ettik ikiside felaket göz yakıyormuş kullanan arkadaşlarım söyledi ve araştırmalarıma göre de içerikleri temiz değil mustela bu konuda en iyisi
ikizannesi2985 handecck dalinden kesinlikle uzak durmalısınız. Ben yüzümü yıkıyorum dalinle. Yüzüme kurulamak için kullndığım havlular hep sarı sarı leke oluyor. Uni baby aldım ben herşeylerini