SnFk Asoooo13 denedik olmadı doktorum 3 ay kullan gel dedi. 3 ayın sonunda bi baktım hamileyim 😂 şimdilerde doğurdum doğuracam az kaldı 😍
SnFk Asoooo13 hayır. Bir defaya mahsus soğan kürü yaptım. Ve yine bir defaya mahsus hayıt tohumu kullandım. Onun dışında düzenli saatli ilacımı kullandım.
SnFk Asoooo13 hayır ben genelde tok aldım. Güçlü bi folik asit inofolic combi. Yumurtlamanı sağlamıyor sadece sağlıklı yumurta üretmeni ve sağlıklı bir gebelik başlangıcı yapmanı sağlıyor. Eğer yumurtlama dönemini tutturabilirsen olur zaten 😊
Asoooo13 SnFk ben geeçen ay bi turlu yumurta görememiştim ama bu ilaçla bu ay gördün azda olsa destegi vardır diye düsşünüyorum :)
Asoooo13 bana doktor demedi ama kendim kullanıdm günde 1 tane ve bu ay 19mm yumurtam olmuştu 14.gün eşim askerdeydı malesef inşallah önümüzdeki ayda o kadar ve güzel olur :)
Ssmzsh Asoooo13 ilk ayda hamile kaldım benimki kombi değildi inofolic şase pembe kutu suda eritilen bi takviyeydi :) ama kullandığınızda başarılı sonuç alan bir çok kadın var