Zeynep-aa Melegimmm1244 betülün anlamı çok güzel. Yeğenimin adı olmasa bende kızıma betül koyardım bide kendi adım olmasa Zeynep koyardım ama ecrin koyucaz 😂😂siz betül koyun bence 🙈
Melegimmm1244 Zeynep-aa aynen Betül anlamı çok güzel eşim Zeynep de cok istedi bende çok istedim ama çevremizde yakın akraba da çok Zeynep
Bir_Prenses_Annesi Melegimmm1244 Bizim kızımızın ismi Elif Su ♥️ Elif tek başına cocuqa aqır qelebilirmis yanınada bi isim koyabilirsin banada kuranda qecmesin ikinci ismi denildi babamızda Elif Su olsun dedi 🌸
Melegimmm1244 Bir_Prenses_Annesi evet elif su çok güzel olmuş hem ikisi birlikte söylenir elif duru da güzel ah eşim istese duru ne diyo su ne diyo;)
isimsizbebek Melegimmm1244 yok bizim isimsiz bebek 8 ay önce doğdu ismi belli oldu 😂😂😂😂😂 darısı başınıza
Bir_Prenses_Annesi Melegimmm1244 Bende Elifin yanına baska bir isim istedim Elif Liya olsun demiştim kedi ismi qibi sevmedim dedi bende kırmak istemedim 2 sene sonunda olunca onun dediqi olsun dedim 😁
Almilaaa Melegimmm1244 Al yanaklı kız demek🦋 eski türklerde yaygınmış ama günümüzde pek ismi kullanan yok nedense