bltern1 pinark91 10+4 de gören var bebekle alakalı diye düşünüyorum bende haftaya öğrencem insallah 12+4 oluyor bebis gösterirse
Zeynep-aa pinark91 19.haftada öğrendik bebeğe de bağlı bu durum göstermemişti bizim kız pozisyon uygun değildi 😂😂
deletedmom558 haziranin25i sonradan değişti mi benim de bugün erkeğe benziyor dedi herkes değişir dedi 13+5 haftalık benimki
haziranin25i deletedmom558 yok benim değişmedi doktorumun yanılma payı da olmadı kız dedi 24 haftaligiz hala kız 💕
pinark91 deletedmom558 bende oyle gordum sanırım ondan sordum kardesım sag salım al kucagına ıns ya 🥰
deletedmom558 pinark91 senin ki kaç haftalık erkek mi canım ☺️ Evet ağrı oluyor heleki arka taraf solda çok oluyor sol kalçam özellikle çok ağrıyor 🤕
pinark91 deletedmom558 12 +3 kuzum benım benım tam ortası ya kramp gırıyo sankı bırı bıcak sokuyo bazen kalkamıom bıle
Kubraaltn pinark91 bendede oluyor o 13+0 ım yorulmuşsam helede yürüyemiyorum doktorum normal dedi krem yazdı bi tane
beyzanur_guclu18 pinark91 ben 5.ayımda öğrendim şuanda 6 aylık hamileyim daha 1 ay bile olmadı öğreneli galiba kız çocukları geç gösterir diyedir bilmiyorum 22.haftamda falan öğrendim işte