Goncazafer ben Orduluyum yazın annemlere gittik eşimle halam götürdü istanbulda yaşıyorum burda kimseyi tanimioz üfürükçü çıkarlar güvenemedik ailem ve onun ailesin çevresi dahil herkes bunu dedi bize biz inanmadık 2.olunca çok dediler gtmedik 3.olunca artık tm dedim herkes haklı galiba hoca eskilerden para ilede bakmıyor biz ona 3 kere gttik geldik ilk gün isim soyisim yaş felan istedi kitaba bakıcakms 2.gün gittik öğrendik gece bakıyormuş kitaba Yildizname kitabı bizim yildiznamemze bakioms onuda herkes okuyamazmis halam öle demişti bize dedi kızım sende ummu subyan var ondan oluyor senin başka sorunn yook senin çocuğun olur sadece bunlar engelliio bide dedi sen kendinden evhamlisin cidden öyleyim hamile kalır kalmaz ben başlıyorum stres sürekli kötüyü çağrıorm gebeliğin tadına varamıyorum kesin diyorum Bu da gidicek hep olumsuzum onları bildi oda etkiliyor yoğun stres var dedi vücudunda inş yazdıklarım bunu giderecek rahatlaycaksjn dedi eşimde korkuodu rüyada onada yazdı bize omur boyu takicaksiniz dedi 7 günde şu verdi içtik evine gidince doktoruda ihmal etme senin kasiklarinda çok agrio dedi aynne öyle oluyor baktır kendine yine dedi