5senelik evliyim canm. Esimin askerlik işi gücü derken çocuk düşünmedik 2tane kimyasal gebelik yaşadım. 1senedir bebek dusunuyoduk bu yumurtlama günleri vs takip etmiyodum açıkçası nisanda 2.dusugum olunca yumurtlama günleri vs takip etmeye başladım yumurtlama gününden 2gun önce, yumurtlama günü ve ertesi gün ilişki olmasına dikkat ediyodum nasip olmadı. Ağustosta esimin izin memlekete gitme falan olcak diye adet biter bitmez ertesi gün ve 3 4 gün ilişki oldu bide o ay streste hic girmedim yumurtlama günü vs nasıl olsa denk gelmiycek diye Allaha çok şükür adet biter bitmez hamile kalmisim. Mesela bende hep adete 3 5 gün kala ve adet bittikten 3 5 sonra ilişki olsa bile yumurta zayıf olgunlaşmadi diye döllenme olmaz diye biliyodum ama çok yerde duydum okudum adet biter bitmez hamile kalanlari ya da tam yumurtlama günü kalanları… Allah ne zaman nasip ederse o zaman veriyo bol bol dua edin strest yapmayın esin de sende.. insaAllah en kısa zamnda isteyen dileyen herkese nasip eder Rabbim sağ salimce hayirlica 🤲🤲💙