Srcozlm17 Arada sırada kanaması olan var mı acaba ben 5. Haftadayım bazen kanamam oluyor yaşayan varmı
Kubosss123 Esra25_ 😅😅 inan doğunca kucağına aldığında bunları söylemezsin hatta dersin ki ben bu zmna kadar boşa yaşamışım asıl şimdi dönüyor dünya 🥰
Kubosss123 busbus35 Banada öyle diyolar kucağına alıştırma diye ama çok seviyrm çok öpüyorum benim ondan başka isim yokki alışsa nolcak alıyorum wala 🤭❤
Kubosss123 Seyma-07 içten çok fazlaymış söylemedi sayısını doktrm. 3 kere uyuşturdu hepsini de hissettim çok kötüydü o dikiş anları ve hala da geçmedi oturup kalkarken çok zorlaniyrm korkutmak istemem seni ama malesef çok zor kuzum dikişler 🤦♀️
Esra25_ Kubosss123 ay inş o duyguları yaşamayı nasip eder Allahım dün ilişkiye girdik boşaldı çok feci sancı çektim dört saat boyunca ama sonrasında normale döndü iyim şuan 😂😅
Neslihanmetin Kubosss123 amin amin inşallah cnm Allah razı olsun Rabbim tüm evlatlarimizi korusun inşallah 🤲🤲🤲
balyanakoglum Kubosss123 kız ben burda çay içerken doğurdum senle 🤪 çok güzel anlatmışsın Rabbim hiç ayırmasın sizi 😍