ankara123456 Bugün hastaneye ilk gittim adetime göre 7 haftalık ama 5 buçuk faydalık dedi doktor kese gözüktü kalbinin haftaya gel dedi normal mi kızlar
Asenana ankara123456 normal kuzum ilk başlarda benimde adetime göre daha fazla olması gerekirken 1 hafta küçük söylemişti doktor sonra adetime uygun gitmeye başladı kalp atışı içinde bidaki gitmede duyman normal
Sera34 ankara123456 normal canım sana tavsıyem hamileliğin boyunca inişler çıkışlar olucak asla kafaya takma ama herşey oluruna varıyor can sıkmaya değmıyor hayırla sağlıkla Al kucagına ❤️
Dilara1503 ankara123456 benim de adetime göre 6 haftalıktı ama 5 hafta olarak güncelledi doktor başından beri o şekilde devam ediyor takibim geç döllenme olmuş o yüzden gayet normal hiç korkma İnşallah kalp atışını da duyarsın ve sağlıkla sıhhatle kavuşursun 🤗🤲🌼
haziranin25i ankara123456 normal kuzum ben 6+5 de duydum. Alttan muayeneden isterseniz dinleriz dedi kabul etmedim bekleyeceğim dedim sonra cümbür cemaat dinledik 🤗Rabbim sana da dinlemeyi nasip etsin 😘🎀
Busraveminisi1 ankara123456 normal canım endişe etme geç döllenme ise ultrasonda geri çıkar kese gözüktüyse bir iki haftayı bulabiliyor kalp atımı duyulması🥰hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🧿