Zng Mom72727 bizim iş yerinden biri gitti çok övüyordu yaklaşımı falan çok iyiymiş bnde sadece rapor almam gerekiyodu bir kere muayeneye gittim tatlı dilli biri beğendim yani
Mom72727 Zng yaa teşekkür ederim canım mecburi doktor değişimi yapmam gerekirse diye görüşmek istedim doktorla 🙄
Pelin0310 Mom72727 sizde mi özlem hanıma takipliydiniz? Kendisi ayrılıyormuş bende doktor arayışındayım şimdi:(
Mom72727 Pelin0310 maalesef 😔 Birde 39 haftalığım doğurdum doğurucam doktor gidiyor ön görüşme yapmak zorundayım yoksa doğuma karambole bi doktor girecek
Pelin0310 Mom72727 keşke 30haftadan sonra falan olanların doğumuna girse çok isterdim, çok zor durumda kaldık. Kimi düşünüyorsunuz doktor olarak?
Edaaaak Mom72727 Bende özlem hoca takipliydim. 36 haftalık gebeyim hastanenin bi çözüm bulması gerekiyor. Kendisi başka hastaneye gidiyormuş kendi hastalarını oraya yönlendiriyor
Pelin0310 Mom72727 sizi gayet iyi anlıyorum benimde bugün lekelenmem oldu 31.haftadayız her durumumu bilirken başka doktor arayışına girmek can sıkıcı oldu. Yapacak bişeyimiz yok maalesef doktorlardan birini seçip devam edeceğiz, hayırlısı böyleymiş diyelim 😞
Mom72727 Edaaaak akropol hastanesine geçiyor ama geçtiği hastane daha çok yeni tam oturduğunu sanmıyorum o yüzden güvenemedim burda devam edicem umarım özlem hoca gitmeden doğumum olur 😔
Mom72727 063806 mecbur başka doktora geçiş yapacağız benim birde 39+1 önüme gelen bir doktorla doğum yapmak istemiyorum 😔
gul9686 Hastaneyle bi bağınız yoksa sözleşme vs gibi kendi doktorumu önerebilirim anlayıslı sakin naif kibar ve normal doğumu cok destekleyen birisi biz memnun kaldık isterseniz önerebilirim 🥰