Mozi1605 Kızlar 10+4 olduk şükür fakat dünden beri mide bulantım gitti koku hassasiyetim bşraz azaldı halsizlik devam ediyoda biraz korktum ya acaba doktoramı gitsem die düşündüm ilk hamileliğim pek tecrübeli değilim 😞
mercimeginanne Mozi1605 artık vücudunuz hamileliğe alıştığı için belirtiler kayboluyor yavaştan :) bnde ilk korkmuştum ama normalmiş :))
Lelisca Mozi1605 benim 9 haftadır hiiiç birşeyim yoktu 🙈 dün 9 a girdik hayırlı olsun demek için mide bulantısı ve yemek yedirmeme huylarımız başladı 🙈😂 inşallah geldiği gibi gider bu duygu 😁 daha geçen hafta hiç bir belirtim yok iyi birşey mi bu diye post açmıştım şimdi midem bulanıyor napcam diyesim geliyor 🙈😁
deletedmom558 Mozi1605 korkma canım benim de senin gibi mide bulantım gitti tamamen korktum birşey oldu diye dayanamadım doktora gittim bugün normal arada böyle olur dedi bide büyüdükçe azalır artık sakın benim yaptığım gibi kafana takip da stres yapma ❤️
Mozi1605 deletedmom558 ayy valla stres yapmıştm biraz rahatladım şimdi çok teşekkür ederm inşallah benmde öyledir biraz korktm 😌
deletedmom558 Mozi1605 bende dün korktum post açtım bende sabah uyandığım gibi gittim doktorum iyi birşey yok olur böyle dedi seninde öyledir canım ☺️ takma kafana yavrularımız iyidir iyi 😍