haziranin25i deletedmom558 13+3 de öğrendim 24 haftadayim kız bebeğine hamileyim değişmedi yada yanılma olmadı 💜💕
Edizinannesii deletedmom558 bana doktorum direk 10+6 erkek demişti canım 32 olduk hala erkek 😂 ihtimal veriyosa ve tahmin edemiyosa kesin bisey için detayliyi bekle derim
deletedmom558 YarenSmile Diyarbakır da oturuyorum ben gittiğim doktor genesis hastanesi ezgi roza gül 🙂
urazaslan deletedmom558 aman aynı hataya sende düşme😂 13 de bana %90 kız dendi 16. Haftamda pipisini gördüm😂💙 kızım diye seviyordum şuan ogluuuumm diye seviyorum🙏
haziranin25i Oykuaygun hiç öyle bir şey yok bir arkadaşım 12 haftasında kız olduğunu öğrendi değişmedi. Bende 13 de öğrendim değişmedi şuan 24 teyim hala kız 😂
Nuray23 deletedmom558 bende sordum cinsiyet belli mi diye daha bisey diyemem dedi tahmin de mi olmaz diye ben direttim resmen kiza benziyor ama degisebilir 16 da net soylerim dedi😬 bekliyorum bakalim rabbim hayirli evlat versin😊
haziranin25i Oykuaygun doktorun tecrübesine ve bebeğin göstermesine bağlı ama kesin olarak 16.haftada söylüyor doktorlar
YarenSmile deletedmom558 2121 yazınca tahmin ettim ondan sordum canım. bende diyarbakırda oturuyorum sultan hastanesi pınar hanıma gidiyorum gebeliğimin başında ezgi hanıma gitmiştim bende. sağlıkla kucağına al insallah
Nofa Valla 12 haftalıkken bacakları kapalıydı kemik yapısına göre kız dedi 13+3 te pipiye benzer bi çıkıntı gösterdi bize.erkek rahmini yaptı valla bilmiyorum artık kafam karıştı