mercimeginanne Fatmanur_derici 13 te kıza benziyor ama belli olmaz dedi doktorum bnde umutlanmadım perşembe kontrolümüz var 17. Haftamız da bekliyoruz belki öğreniriz die :)) 13 te falan degişebiliyormuş
minnakmina Fatmanur_derici ilk bebegimi 12. Haftada ögrendim dün kontrolde 16+2 günlüktü bebegin pozisyonu ters oldugu içşn ögrenemedim
Merveacar97 Fatmanur_derici 13+4 de kız dedi 16 da erkek dedi suan 28 hala erkek ikinci oglumuz geliyor ilk oglum da 11 haftalıkken erkek demıstı ve bilmıslerdı yanılma olabiliyor
N8M2702 Ben 12de gitmiştim daha erken çok küçük dedi söylemedi, 16da tekrar çağırmıştı kız olduğunu öğrendik 😍 kesin olarak öğrendim direk❣️
Nesrincente Fatmanur_derici 16. Haftada öğrendik biz 12 haftada bacaklarını kapatmıştı göstermemişti 🤣
annecikk_ Fatmanur_derici ben direkmen detaylida kagida yazdirdim balon patlatmak istedigim icin garanti o haftalari beklemek istedim Dune kadarda daha hic sormamistim 37 haftaligiz dun doktora erkek di dimi dogrumu dedim simdimi soruyon dedi😅😅
yagizefeninannesi Fatmanur_derici biz 12.haftamızda öğrenmiştik 🤭 ama 15 16 haftalarda daha net söylerim demişti, değişen bişey olmadı erkek demişti, oğlumuz olucak nasipse 🙏
halitefe Fatmanur_derici canım 16 da gidersen garanti olur şuan tahmin söyler ama bu haftalarda genelde yanılıyor doktorlarda
Iraz Fatmanur_derici doktora bağlı kuzum bazı doktorlar 11 . Haftada bile söylüyorlar.. birde bebeğin pozisyonuna ha kullanılan cihaz da önemli tabi
Tugcngz Fatmanur_derici ben 12 haftada 2’li test yaptırmıştım orda doktor tahmşn etti sonra 16 haftamda gittiğimde söle tahmini dogru cıktı
kubuduru Fatmanur_derici 12de kız diye yorumladı 15+5te kesin kız dedi 12 13.haftalar biraz erken geliyor bana