YusufKereminAnnesi Kızlar 24 hafta oldu ve bir aydır kontrole gitmiyorum Bu haftalıklar nasılsınız kaç kilo aldınız Neler yapıosunuz ? Nasıl gidiyor???
elif0690 YusufKereminAnnesi Bnde en son 21.haftamda gitmiştim..O zamn 460grdı..C.tesi günü gdeceğim..Baklım çok merak edyrum ne kadar büyüdük..Kendim de 6.5 kilo aldım..Kalan 4ayda da ne kadar az alırsam o kadar iyi olacak ama iştahım çok açıldı malesef..
Naciye89 YusufKereminAnnesi 6.ayın içinde olsanız da hala 5.5 aylık diye soylemeniz lazım yoksa bi süre sonra hala doğurmadnmı diyenler olur 🙂
Mbceylanli YusufKereminAnnesi http://yeni-kimlik.com/gebelik-haftasina-gore-kac-aylik-hamileyim.html bakabilirsin ☺
Fidashka YusufKereminAnnesi bende 4 haftada bir yeni bir aya girdiğimi sanıyodum😃yahu 5 aydır evliyim nasıl 7 aya girebilirim diye düşünüyordum,meğerse öyle değilmiş.Daha 6 aya girmemişim bile😬
Kdrduru Merveztrk o hesaplar biraz karışık benimde aklım karıştı 😂ama bildiğim kadari ile doktrlar son adet gününden hesapliyor haftayi ama biz genelde yumurtlama gününde hamile kaliyoruz buda adetten 15 sonra. Doğum sanirim bu yüzden 40 haftadan hesaplanıyor. E 40 haftayı aya göre hesaplasak 10 ay yapıyor 😂😂😂 çok karışık. Mesela 20 haftalikken biz kendimizi 5 aylik saniyoruz ama 4 bucuk aylik hamile oluyoruz.
Naciye89 Merveztrk bir ayda 4hafta olmadığı için 6aylık olmuyo gebelik 40 hafta=9ay 10 gün oluyor kac haftalıksanız onu 7 ile carpıp 30 a bolerseniz kac aylık oldugunuzu buluyorsunuz
Gamze612 1 ay olmasi icin 30 gun olmasi lazim, yani 4 hafta+2 gun 1 ay oluyor. 1ay=4 hafta+2 gun 2 ay=8 hafta +4 gun 3 ay=12 hafta+ 6 gun ... Boyle gidiyor kizlar
Betulll 26 haftalikda 6 ay oluyorsunuz doktorum oyle demisti 22 haftalik olduk bizde kizimla 5 ayi biraz gectik ☺