Busraveminisi1 mrv17 hayır canım hamilelikte çıktığı ve sonrasında döküleceği için ellemedim alırsak kalırmış diye duydum
mercimeginanne mrv17 kuaförüm almayalım bunlar dökülxek zaten dedi aldırmadım o yüzden. Aldırınca kökleri kalınlaştığı için kalıcı oluyormuş
S-r-p mrv17 ben sadece ilk aylarda bir kere aldırdım sonra karnım büyüyünce asla dokunmadım çatlar filan korktum zaten doğuran arkadaşlarım dökülüyor diyo kırk güne çatlaklar baki kalıyor dokunmamak en iyisi
bebisloading mrv17 benim önce de vardı, ilk ha ilelik zamanımda biraz daha koyulaştı, düzenli göbeğime de ağda yaptırdım. Memnun kaldım ben, ağdadan sonra ekstra artmadı. (31+5teyim)
mrv17 Busraveminisi1 mercimeginanne S-r-p hamilelikte çıkmadı aslında benim öncesinde de vardi hamileliğim boyunca hic aldirmadim ama artık sona yaklaştık aldirmak istiyorum ,😂🙄
Busraveminisi1 mrv17 hmm hamilelik öncesi vardıysa bilemem canım benim hiç yokken hamilelikte çıktı bir de hormon ilacı kullandım hepten mahvoldu lazer epilasyona gidip temizlenmiştim düğün öncesi hepsi çöp😅
mercimeginanne mrv17 bnmde biraz vardı ama hamilelikte çoğaldı ondan genede aldırmadım siz bilirsiniz
neslihann7 canım ben hamilelik döneminde yaptırmıştım fakat sonrasında lazere başladım böylesi daha iyi