Ceycey34 turansmom1 sanırım makat şekline göre karar veriyorlar poposu ile kanala girecek olsa riskli olmazdı demişti bana da ama ayak geliş olunca kordon sarkması veya ayağın vajinadan çıkması olabiliyor dedi. Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah canım 💕🙏
turansmom1 Ceycey34 valla benimki her hafta farklı bir pozisyonda ama bi normal pozisyonuna gecmedi😡 Doktorum normal doğumu sezeryandan daha cok önerdiği için beklemek istedi, benimde canıma minnet🙂 Amin, insallah kuzum💙
Ceycey34 turansmom1 ohhh mis gibi valla benimki en baştan beri aynı pozisyonda bir kere bile dönmedi, sağolsun hiç umut vaat etmedi 😅 sağ ve sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil kuzum 😇❤️
Sezensu Ceycey34 İnşallah 🙏🏻 Hastane çantanıza süt sağma makinası koyacak mısınız ? Bana sezaryen olursa zaten geç geliyor süt gerek yok dediler ama içim rahat etmedi koymak istiyorum..
Ceycey34 Sezensu kuzum ben manuel olanından almıştım onu koydum zaten ama hastanede elektrikli olandan varmış eğer gerek olursa kullanırsınız dediler o yüzden almadım açıkçası ben de doğumdan sonra ki sürece göre hareket edeyim dedim 🤷♀️🤷♀️
Adeviye Ceycey34 doktoruna güveniyorsan dinlemek lazım benim doktorum da normal doğumu destekliyor ama işte bizim yavrular inatçı çıktı 😊
Ceycey34 Adeviye çok güveniyorum kuzum tecrübeli ve sakin birisi iki arkadaşım da onda normal doğum yapmıştı, o yüzden risk almayıp dinlemek istiyorum napalım 🤷♀️💜💜
busratunk5 Ceycey34 benimde makat gelişti ama doktorum 39+6 ya vermişti sezeryan günümü. Fakat 38+5′te suyum geldi ve Doğum yaptım . Bu arada ilk gebeligimdi.
ikibebekannesi Ceycey34 hemen geldi canım odaya çıktım bebeğimi getirdiler ebe geliyor zaten bebekle sıktırdı mememi bebek emince de geldi hemen 🥰sen rahat ol süt şimdiden hazır sıcak sıcak
Ceycey34 ikibebekannesi ayyy ne güzel yazmışsınız yaa inşallah kuzum inşallah benim de öyle olsun çok teşekkür ederim 🦋💕💜
Mirayse1 Ceycey34 canım genelde bebeğin sancı anında bile dönebildiğini hatta bazı doktorlar doğum anında bebeği kendileri döndürüyorlar tabi zor bir düreç karnınız epey yıpranıyor bu süreçt çevirirken. Ama bunu yapmayı coğu doktor bilmiyor yada teorihk olark bilip tecrübe etmemiş diyebilirim. 38 in erken olduğunu düşünüyorum. Coccuğun doğum kanalına girmemesi nırmal doğum yapamıcan anlamına gelir ama erken doğurmak zorunda olduğun anlamaına gelmez insnaların 8cm acıklı oluoda sezeryana giryorlar gene sen bilirsn. Ben olsam doktora güvenmem.
Ceycey34 Mirayse1 ya bunları duyunca da kafam epey karıştı bu konuda işte aslında iki doktorda takipliydim olmazsa bu hafta ona da gideyim bakalım aynısını mı söylüyor ona göre hareket edeyim. Çok teşekkür ederim canım 🙏❣️
Adeviye Ceycey34 bizden daha iyi biliyorlar bazı doktorların işine geliyor sezaryen ama diyorum ya güveniyorsan hiç işine kuşku düşürme
busratunk5 Ceycey34 hayır sezeryan oldum makat olduğu için . Benim hiç sancım yoktu sadece suyum geldi nst sancılarım 100 dü hemen alındım ameliyat a
Eceunverkanra Ceycey34 Doktorlar genelde sezeryan olmasi gereken durumlarda normal dogum ola ki baslar diye riske atmamak icin 39. Haftayi beklemeden sezeryan gunu verebiliyorlar. 37den sonra olan dogumlar zaten normal sayiliyor eger ki kilosu yerindeyse korkmayin ☺️
Ceycey34 Eceunverkanra kilosu yerinde çok şükür o konuda sorun yok canım , inşallah en uygun hayırlısı nasılsa öyle gelirler bebeklerimiz 😇🙏🥰
ikibebekannesi Ceycey34 olur tabi merak etme sen 🥰doğuma az kala ben rezene içmeye başlamıştım sor doktoruna okeylerse içersin bir de kuru incir ve tahin helvası bir süt yapıyor ooooo😝
cagla24 Ceycey34 aynı durum başıma geldi 38+1 e gün almıştık bizde 1 hafta kala kontrole gittiğimde döndüğünü öğrendik iptal ettik sezaryeni normal bekliyoruz şimdi bende erken olduğunu düşünmüştüm doktorum aynı gerekçeleri sunmuştu bana
Ceycey34 cagla24 yaaaa ciddi misiniz offff Allahım aynısından bana da nasip etsin inşallah ya öyle çok isterim ki 🙏💕 demek ki çok kesin konuşulsa bile olabiliyor yani valla azıcık umudum bile yoktu ama şimdi yeşerdi 🦋 öncelikle nasıl hayırlıysa öyle gelsinler çok teşekkür ediyorum ❤️🙏