maggie Merhaba yenidoğan için bez ve ıslak mendil henüz almadım hem kalite hem fiyat araştırıyorum siz ne kullanıyorsunuz ve şu an indirim var mı bildiğiniz bir yerde? 😁
Ckafali maggie bez olarak prima aldım ıslak mendil olarak uni baby yeni doğan için olanından aldım mega eylül indirimi vardı trendyoldan aldım🙂
Boncuklu_23 maggie sleepy nin merhaba bebek setini aldım içinde 20 tane 1 numara 20 tane 2 numara , alt açma ortusu ve ve üç paket yenidogan ıslak mendil var. Bebeğe pisik yapabilir diye stok falan yapmadım. Trendyolda 50 tl ye almıştım
Sezensu maggie Prima premium care aldım. Islak mendil de prima aldık. İndirim yok sanırım şuan bi ara vardı o zaman biraz stokladım ama fiyatları biraz fazla maalesef
momteacher maggie bez sleepy veya molfix alacağım, ıslak mendil neden alıyorsunuz yeni doğmuş bebeğe ıslak mendil kullanmayın, bebek bakım pamuğı alıp su pamuk silersiniz ben oğlumda öle yaptım kızımdq da öle yapcam inşallah
akisbet Bende bez ıslak mendil ne alacağım bilmiyorum hangisi hesaplı benim 3.çocuk 2sinde prizma kullanmıştım
NeslihannK maggie trendyoldan al kuzum Baby turco Dogadan sipariş ettim ben herkes çok memnun içeriği da gayet temiz ve indirimde su anda bi bak derim trendyol da yeni üyelere 25 tl hoşgeldin indirimi de oluyo 100 tl üzeri alışverişe baya kârlı oluyosun