Baharata Merhaba güzel anneler 28. Haftama girdim eksiklere yavaş yavaş başlayacağım 1 koltuk altı 1 kulaktan ateş ölçer alacağım. Kulaktan ateş ölçer bildiğiniz kullandığınız memnun kaldığınız marka var mı?
sinber Baharata braun kulak içi ateş ölçer kızımda 9 senedir kullanıyorum memnunum şimdi nasip olursa oğlum olacak onda da inşallah ihtiyaç olmaz ama kullanacağım kol altı ile kulak içi ölçerler arasında bölgesel sıcaklık farkı olduğu için yarım veya bir derece oynuyor bu da bölgesel sıcaklıktan kaynaklanıyor bilginiz olsun çoğu kulak içi ölçeklerin yorumlarında bu konuda olumsuz yorum var bilmedikleri için takılmayın
ikizannesi2985 Baharata ben tavsiyeler üzerine braun prt2000 aldım. Koltuk altından ölçülüyor. Yaşa göre ayarluyosun ve öyle ölçüm yapıyorsun. Kendimiz denedik ve çok hızlı ölçüyor, tavsiye ederim👍
Cansuu-tr Merhaba, henüz denemedik ama alirken cok araştırdım, kullanıcı yorumları ve tavsiyeler üzerine ; kulaktan ates olcer icin braun Irt 6520, koltukalti ölçümü icin braun prt 2000 aldım.
Cansuu-tr Baharata koltuk alti icin olani hepsiburada’dan almıştım 140 falandi sanki temmuzda almıştım, kulaktan icin olani trendyoldan aldim Ekim indirimi oldu ya 8 ekimde almıştım 480 tlye
Mlike Braun kulaktan ateş ölçer oğlum doğunca almıştım 13 sene bitti hala dogru ve güvenli ölçüm yapıyor çok memnunum, yeni bebegimi de bozulmadan büyütür inşallah ☺️