Rumeysagnc Biraz önce doktor kontrolünden çıktım enfeksiyonun var dedi toz verdi acaba enfeksiyon çocuğa zarar verir mi ne gibi etkileri var
imren91 Rumeysagnc Önüne geçilmezse zararı oluyor, ilacınızı düzenli kullanın. İnşallah bir an önce geçer🌸
DamlaArjen Rumeysagnc Canm bende 15 haftalık hamileyim, enfeksiyonumun oldugunu dün kontrolde öğrendim. Zaten ondan suphelendigim için gitim. Toz sașe bide antibiyotik verdi. O kadar da dikat ediyorum. 🤦🏻♀️😢
buseyusuf27 Rumeysagnc yok cnm mrk etme verdıgı ılacı gece yatmadan ıc son wc cıkıp sbha kdr wc gtmemen lazm bnde kullndm dha sonra 1 hafta bekle ve bu arada bol su ıc gunluk 1.5-2 lt cıvarı temızlensın ıdrar yolun doktor kontrolune gdınce kültür test yapcklar yanında su bulundur ıdrar vercksn çünkü yada ıcıp gıt sıkısmıs ol ıkı kere test veryosun 🙈 cok skur bnm gectı
melay1997 Rumeysagnc azsa sıkıntı olmaz benim baştan beri vardı 28.haftada dayanılmıycak duruma geldim baskı idrar kaçırma yürüyememe hastanelik oldum antibiyotik verdi 2 haftadır biraz rahatladım inş çocuklarımız etkilenmezler
ipegin-annesi Bende de dün çıktı bana da toz verdi tek kullanımlık gece uyumadan önce bir bardak suyla içtim bu temizler dedi. Tedavi edilmezse daha kötü olabilir
DamlaArjen nilsmother Sürekli idrarim varmış gibi hisediyorum. Sık sık idarara çıkıyorum, yanma var, bide vajina da ağrı ve baskı var. Kaç gündür çok halsiz hisediyorum onun da enfeksiyon dan kaynaklandiğini düşünüyorum. Sizde ne gibi belirtiler var.?
nilsmother DamlaArjen bnde gece 1 2 kere idara çıkıyorum dediğin gibi baskı da oluyor hafif yanma var ara ara olmaya başladı, birde akıntım hafif sarı geliyor 🤔🤔
Aysn6767 Rumeysagnc ilk haftalarım da benimde oldu ve toz verdiler sizin gibi, onuda icip bulantı döneminde oldugum icin kustum hatta. Çok bol su iciyorum cok şükür gecti. Günde 2,5-3 lt su tüketin mutlaka.