Tugcetolga Arkadaşlar 22+3 günlük bebeğim normalde hareketlerini çok iyi hissediyordum dün akşamdan beri hissetmiyorum sıkıntılı bir durum mu ve benim ilk gebeliğim
Epifenomen Tugcetolga 28e kadar düzene girmez canım, çoook hafif hissediyorsan eğer sorun yoktur. Tatlı ye su iç soluna yat hareketlenir
Cicilibicili Tugcetolga canım bu haftalarda düzensiz oluyor. Benim de öyleydi. Bazen çok hareketli olurken gün gelir hissetmezdim veya çok az hissederdim.
Nurunsl Tugcetolga bnde bir post açtım ve 24+3üm dünden beri çoook az hissediyorum tuhaf ya insan panikliyor. Demek ki daha düzene binmedi diycez 😕
Tugcetolga Yaptım ama hareket etmiyor normalde 2 haftadır ço güzel hareketleri vardı ve çok korkuyorum 😔
Tugcetolga İşte ufak hareketleri hissetmeniz gerekir bu haftada dediler yoksa hemen doktoruna git falan dediler ne yapacağımı şaşırdım
Brk36 Ben 25+1 deyim bende bile oluyor bazen öyle hissetmediğim hareketler sizin haftalardayken aynıydı bi sıkıntı olduğunu düşünmeyin düşündüğünüz şeyi hayatınıza dahil etmiş oluyorsunuz olumsuzu çıkarın aklınızdan