Duman01- Günaydın kizlar biz bugün 14 haftalk olduk 🧿🥰 13+3 iken doktorumuz erkeğe benziyor dedi ama sizce nedir cinsiyeti anlayanlar bakabilr mi acaba değişme ihtimali olurmu ki ☺️
Cicilibicili Duman01- erkeğe benzettim ben de canım. Ama sen yine de bişey alma hemen sakın☺️ Benim de doktorum bu haftalarda tahminde bulundu. 17. Haftada kesinleşmişti. Ben ona rağmen ayrıntılıyı bekledim bişey almak için
Duman01- https://hizliresim.com/CkyYT6 Sizce cinsiyet nedir kizlar bilgisi olanlar bakabilir mi ☺️ bugün 14 haftalk olduk doktorumuz erkeğe benziyor dedi ama değişme ihtimali olurmu ki 🥰
Duman01- Cicilibicili bende öyle yapmayı düşünüyorum canım en iyisi ayrıntılıyı beklemek 20.haftayi ☺️ senin sonradan değişti mi peki ☺️
Cicilibicili Duman01- yok canım değişmedi. Bana kıza benziyo demişti 13. Hafta. 17 de kesin kız dedi. Şuan 28 olduk 🥰
Cicilibicili Duman01- kesinlikle öyle. Sağlıklı olsun da yeter ki. İnsan sadece merak ediyor yoksa farkeden bişey değil ☺️
Duman01- Folikasit18 yaa 🙈🥰 doktorda emin konuştu ama bn yinede diğer kontrolü bekliycem emin olmak için 🥰🤲🏻
Mavininannesiseyda Folikasit18 hangi çıkıntıdan anladınız bana da dün yorum yapınız galiba erkek diye 🥰
Folikasit18 deletedmom558 gerçekten mi yüzde yüz mü dedi 😂 çünkü nubu düz. Göbek bağı mı o desem çok göbek bağı durmuyor. Kaç haftalık
deletedmom558 Folikasit18 13+5 haftalık ☺️ Hayır tabiki yüzde yüz demedi sadece erkeğe benziyor dedi 3 hafta sonra net belli olur dedi bende bilmiyorum 😁