NazLByrmgLuu Canlar 4 gün önce tartıda 73 ken bugün 79 gösteriyorum moralim cok bozuldu 4 günde 6 kilo almam imkansz oysaki diyette yapıorum ??
dilaraserdar NazLByrmgLuu bence o gerçek kilo değildir.. son günlerde tükettiklerinizle alakalı olabilir. vucüt gittikçe ödem de yapıyor, belki ondan da olmuştur. bu konuyu bi doktorunuzla konusun dilerseniz.. bebek sağlıklı ise varsın biz kilo alalı . sonrasında zaten sıkı bi zayıflama programı yapacagız 😬🙈
1PrensAnnesi NazLByrmgLuu mümkün değil ya 1-2 hafta desen tmmda 4 günde alamazsın ya ödem var yada tartı bozuk.. Ödemse yapacak bşi yok su iç sadece bol çünkü ödem söktürücüler gebelikte zararlı
BBYaman NazLByrmgLuu bence cok takma canım bende oyleydim 26dan sonra bi anda aldım 5kilo 😂 suan 27deyiz toplamda 11 kilo oldu 🤦🏻♀️
Damla________ NazLByrmgLuu ben 5.aya kadar 1 er kilo alıyordum şimdi son aylarda Bebek büyüdükçe hem onun ağırlığı hem yediklerimiz 2 ser kilo almaya başladım belki seninde öyle olmustur
NazLByrmgLuu Damla________ diyette yapıyorum walla 4 günde 6 kilo bni çok şaşırttı 28 haftada 78 oldumm 😔😔🤭🤭
zanimo Normal canım ben bi yatıp kalkıyorum bu bakmışım 2 kilo almışım ole diye diye 14 kilo aldım bakalım 🤔😞
NazLByrmgLuu zanimo bn 4 günde 6 kilo aldm diyetyaptıgım halde şoktayım resmen 😞🤭 28 haftada 78 oldum
Damla________ NazLByrmgLuu bence hamileyken diyet yapma bebeğin daha önemli kilo dediğin nedir gider doğunca bol yürüyüş yap ama hamileyken kısma canın ne istiyorsa ye yürü bebis için
Emine24 NazLByrmgLuu aynısını ben yaşadım ilk 4 ayımda yalnızca 1 kilo almıştım böyle sürer sandım 2 hafta içimde 5 kilo birden şişmiştim nasıl plduysa 27 haftayım 9 kilo aldım🤦🏼♀️ Oluyor sadece sana özgü değil sıkma canını 😊
EliFurkan Belki vucut odem yapmistir, mumkun değil 4 gunde 6 kilo. Ben ayda 2,5 kilo aldim hayret ettim ne çok diye gün basina 1,5 kilo olamaz yani ☺
Gulnur NazLByrmgLuu ben ihtimal veremedim tartida bi problem oldugunu dusunuyorum farkli tartida deneyin