Dualarım seninle cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
Ben bi buçuk sene Sezeryan oldum. yurtdisindayim. belki Burda farklıdır bilemiyorum. bana gün verildi ama benim kızım verilen günden 11 gün önce geldi başı hep yukardaydi doğum. pozisyonuna geçmediği için normal doğum yapamadım o gün bütün gün sancim oldu sabah 6 akşam 23 kadar 15 de hastaneye gittim yalancı sancı dediler eve yolladılar akşam 23 buçukta suyum patladı ambulansla hastaneye gittik hemen acil Sezeryan aldirdilar belden uyusturmali yaptım inceden çok korkarken çok kötü şeyler duyarken Amelyat masasına oturdum kendimi sıktım korkudan doktor ineyi yaptı hiç hissetmedim uzanabilirsin diyince şaşırdım ineyi niye yapmadın dedim bitti bile dedi hiç acımadı Sezeryan sırasında ağrın yok sadece seni oraya buraya çekiştirdiklerini hissediyorsun aynı gün beni ayağa kaldırdılar tabi ağrıların oluyor benim doğumdan sonra çok sancim oluyordu gelip gidiyordu adet sancısı gibi ben 3 gün içinde kalktım. yürüdüm her işimi kendim hallettim Allah her anneye dayanma gücü veriyor yeterki sen sabır et bu günlerde geçecek de bugün sen yarın başkası sıra sıra bu işler.. Sen güçlü bi annesin bebeğimle ilk günlerin tadını çıkar herzaman pozitif düşün 🌺