izmirlih35 Kubra80 32+5 deyiz her güne şükrede şükrede devam ediyoruz önce 34 sonra 36 hedef sonra istediği zaman gelsin. Ağrılar iyice arttı özellikle bel ve bacaklarda. Bide terleme çok var hele geceleri aşırı. Sizde de oluyor mu
edakyconal07 izmirlih35 bnm ayaklarımın altında alev topu var sanki😂arada soğuk bulduğum yerlere sıkıştırıyorum ayaklarimi😂
Kubra80 izmirlih35 36 da olur 38 de ben doğum yaptım 25 gün oldu bugün benm Agrmda oldu terlemelerimde herşeyim ama hepsi nrml strssten bence çoğuda rahat ölüm bitmiş sizinde korkmayn herşey güzel oluyor
edakyconal07 Kubra80 şu anda 20+6haftalik hamileyim,yorgunluk, halsizlik,çabuk yorulma ama ilerliyoruz çok sukur
izmirlih35 Sukut66 zorlu süreçlerin ardından güzellikler gelsin inşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
izmirlih35 edakyconal07 😊😊😊 dimi dimi. Akşamları çorap giyeyim diyorum yok alev gibi. Saç diplerimde çok terliyor benim. Yastıklar sırılsıklam oldu. Nasıl bir süreçmiş arkadaş 😂
izmirlih35 Emlyyyy bende hamileliğim in başından bri neredeyse hep kullandım. Geçmiyor bir dönem o yüzden hastanede yattım. İnşallah sağlıkla tamamlayalım hepimiz 🤲🥰
Zeysal Epifenomen beni de unutma canım inşAllah hepimizin yavrusuna Rabbim sağlık sıhhat versin zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Emlyyyy Kubra80 bakteri kaynaklı enfeksiyon fazla antibiyotik içiyorum insallah hafiflerrr bana da dua edinnn 🙈
Kubra80 Umutluuu olur inş benmde önce bi sizin gibi erken doğumum oldu ama iliz değildi benm dikiş atıldı cok şükür bebeğim kucağımda darısı size inş korkmayn hcbsy olmaz Allah’ın İzniyle
Umutluuu Kubra80 aminn inşallah canım. Bu sefer olur hayrlısıyla. Sadece ikizler değil toplamda 7 bebeğim gitti. İnşallah bu bebeğimizi hayrlısıyla alırız kucağımıza. Rabbim senin yavrununa da sana bağışlasın inşallah 🤲🏻