07Rukiye07 minikbebeklerim çok sevindim canım senin adına doğuma çok az kalmıs sen atlatmıs sayılırsın Allahın izniyle :)
07Rukiye07 Arzumm_35 bu salı operasyon gecireceğim persembe evlilik yıldönümümüz sence iki gün sonra ayaklanmakta bi sıkıntı cıkarmı dısarı cıksam
Arzumm_35 07Rukiye07 07Rukiye07 dedigim gibi yawas yürü Ben disari da Ciktim markete de gittim ama is yapmadim süpürge felan asla onun haricinde yawas yürü , Ben böyle dedim ama canim Sen Yine de cok dikkat et ama Doktor yatmak önermedi Kan pihtilasmasi olmamasi icin
Minikjelibonum Smctn bnde 20 yim şuan 22 de gitem eğer ilerlerse muhtemelen banada yapar ozmn. Hunileşme usg resmi verilmişmiydi size
Smctn Minikjelibonum O kadar dikkat ettim yattım wc yemek dışı kalkmadım ama kısalmış bundan sonra ne yapcaz bilmiyorum
Minikjelibonum Smctn bnde 10. Haftadan beri yemeğimi bile yataraj yiyorum hatta salonda bile değil yatak odamda yatıyorum kalkmamak için. Ama yinede az olmuş dedi 13. Haftada serklaj olmuştum. Sizin varmı daha önce kayıp bu gebelikte ilk serklaj ne zman atıldı
Nasippp Minikjelibonum sizin kaç mm iken yapıldı serklaj benim 14+2 de 35 mm iken yapıldı. Daha önce 3 düşüğüm var.
Minikjelibonum Nasippp benm doğuştann kısa hamilelik öncesi 1.9 du hamile kalınca prolotpn progestan ve başından beri yattım dikişe kadarda 2.8 oldu. 13. Haftada 2.8 le serklaj atıldı dikişten sonra 3.7 oldu. Haftaya gitcem 22+0 da bakalım kaç olmuşş
Smctn Nasippp Nasippp benim 16 haftalik ken kısalık farkedildi Kontrolde dr. Baktı dikiş tutuyor bebegi dedi bi kaç hafta daha bekledik aynı dedi ama bebek büyüdükçe taşımaz dedi 20+4 te tekrar dikiş atıldı