damlaaax18 Evden bi küçük yüz havlusu koy.Çorap yelek al. Emzirme atletin yok ise, rahat esnek bi atlet koy yanına 1-2 tane yeter.Doğum sonrası çok terleme ve çok üşüme oluyor,belini sırtını tutar.Bebek bezini varsa 20-30 koy, benim bebeler tanıdıklarımın filan gördüklerimin hepsi doğunca ilk kakayı siyah mekonyum yaptığından 1 günde 10-15 bezi rahat harcıyorlardı.Islak mendil ve bebek altını silmek için varsa alt temizleme pamuğu koy. Dependin yoksa büyük boy orkid ped koy sık sık değişirsin,hemşireden de istersin.Olmadı lohusa pedi, hasta bezi filan bak uygun fiyatlı.Sık değişirsin bir şey olmaz.
1 gecelik harici, evden batsa da üzülmeyeceğin bi normal pijama takımı koy.Hastaneden çıkarken giymelik bi siyah taytın,üstüne uzun bi üstün olsun.
Ben kısmetse 5.yi doğurcam, 2. Evladımı kucağıma alıcam.Öyle süslü lohusa geceliği tacı bilmem nesi koymuyorum angarya resmen.
Bi küçük şişeye kutuya az bi zeytinyağ koy eğer meme ucu kremin yok ise,hastanede işine yarar.Sürersin meme ucuna,bebek emmeden önce az bi silersin.
Bebek ağız mendili varsa koy 3-5 tane.Bebeğin sırtına koyarsın terleyebilir,minik bez olduğundan sadece ağzına kusmuğuna kullanılmıyor.
Listende gereksiz bir şey yok merak etme gayet güzel mis gibi.Yanına 10 tane hastane çıkışı, 5 tane fırfırlı pijama takımı alanları çok gördüm 😂 Hiç stres yapma.