OzgeSahin2 Ncmtntuuba insallah bitanem.benimkide soyle 1 gun oynuyosa 5 gun oynamiyo😅arada oynuyo cok nadir.beni korkutuyo
minikcasper Ncmtntuuba he yok o göbek o göbek değil 😅 öncesinde göbek varsa yağ oluyo ya o yüzden de geç hissedilir deniyor. Belki hareket ediyodur ama az olduğu için sen farketmiyosundur 😃
Ncmtntuuba minikcasper doğrudur yada belli değil diye ben anlamıyorum bilmiyorum 🤣🤣 ne hissetmem gerekiyor onu da bilmiyorum ,🤣
Jdiebsh Ncmtntuuba normal ilk gebelikte gec hissediliyo bazen ben ilk gebeligimde gec hissetmistim ikincide erken hissettim suan 24 + 1 olduk icerde top kosturuyo pasa ☺☺
Nssyclk İlk gebeliğim 18.haftada hissettim 🥰 ilk defa koltukta ayaklarımı uzatmış otururken karnımın sol tarafından baya hissedilir şekilde tıklattı bebeğim 😇
Ayca28 Ncmtntuuba benimde ilk gebelik canım 17-18de hissettimm aslında öncesinde minik seyleri buna yormamıştım sonra bu hareketler ve düzeyi artınca aslında onlar da buymuş diyorsun 20 be sonrası normal diyorlar zaten
CupCake OzgeSahin2 bende 17+5 im , bazen bir şey hissediyorum gibi oluyorum sonra 5-6 gün yok , anlamıyorum bebek hareketi mi değil mi 😂 inş bir an önce güzelce hissederiz hepimiz 🤲🏻♥️
OzgeSahin2 CupCake insallah canimmm normal.ultrasonda kipir kipir biz heralde sert hareketlerini oyle hissediyoruz 20.haftada hissederiz tamamen insallah🥰
Ncmtntuuba OzgeSahin2 ay inşallah yaa bende bekelrim bşraz dhaa bakalım ne zaman bende burdayım dicek
Aylayla Ncmtntuuba benim ğçüncü gebeliğim 16. Haftadan hissetmeye başladım şuan 21 haftalık maşallah kıpır kıpır
Minik2829 Ncmtntuuba 18.haftada pit pit arada hissettim.ama tam anlamiyla 23.haftada basladi😊bebek kilo aldikca tepkiler sertlesiyor disardan bile gozukuyor.simdide ufacik şeye tepki verip vuruyor😂😀
Ncmtntuuba Minik2829 eşiniz ne zaman hşsetti artık dışardan ben deli gibi hisetmek istiyroum bide eşim de aynı durumda 🤣🥰