Iraz Kızlar neden ağrıyor sağ kasigim arada belime de vuruyor ağrım tek taraflı plesenta previa demişlerdi onunla alakalı değildir dimi
Ayca28 Iraz inşallah önemli birşey değildir ama benim sol tarafımda vardı kum dökme imiş sebebi Dinlenin bence sabahta doktora sorun bi inşallah önemli bişey yoktur
Iraz Ayca28 şuan geçti canım ama ara ara geliyor bebeklerimiz iyi olsun da inşallah gerisi çok mühim değil Rabbim onları korusun 🤲🏻
Arzumm_35 Ayca28 ben onu çok yaşıyorum sol tarafım çok agrıyor sancılanıyor böğür dedıklerı doktor bakıyor bişey yok dıyor 🤷♀️
Minikjelibonum Iraz canım iki gündür denk geldim ağrım var yazıyorsun doktorasor mutlaka birde rahim ağzını ölçtür. Bnmde vardı ağrım ama bn dikişliyim ondan olmuştur
Iraz Minikjelibonum randevu gününü bekliyorum canım çok teşekkür ederim önerin için ❤️🤲🏻 sağ salim kucağımıza alırız insaAllah ❤️🤲🏻🤲🏻
oozgee Bir gün bende üşüdüm. Ertesi günü sol kasigim çok ağrıdi. Üşümemeye dikkat edin. Ayaklarınızdan özellikle.
Minikjelibonum Iraz inşallah canım valla bnmde tek isteğim o artk bu hamileliğim miadına erip mutlu sonla bitmesi🙏🏻🥺