Melikeblgc Kızlar 34+2 yim arada böyle altta batma gibi his oluyor. Tuvaletten zaten çıkamaz oldım ilk hamileliğim böle değildi yaşayan varmı?
Seymaaygzz Melikeblgc Şuan ben yaşıyorum post açtım ama yazan olmadı bebeğim biraz önce baya baski yaptı ara ara yine vuruyo asaya neden olur 38 haftaligim
MKeremsMom Melikeblgc bende şu an 28+1 günlük hamileyim. Aynı şekilde bende de son 2-3 gündür batma şeklinde sızı gibi altta ara ara oluyor özellikle akşam saatlerinde. İnternette çoğu sayfada 3. Trimester de normal yazıyor ama yarın doktoruma bi sorucam
fndk_06 Melikeblgc doktorum doğum yaklaştığı için ve bebek doğum kanalına girmeye başladığı için olur demişti
Cansu1035 Melikeblgc pelvik agrisi ya da cati ağrısıymış bende 36dayim oluyor ya uzanınca yada sık wc ye gidince rahatliyorum
Melikegmscskn 34+3 bi yerin morarırda ağrır sızlar ya rahimim aynı o şekilde ağrıyor karnımda düşmedi aslında ama bende aynı şekilde bazen Batma ağrı oluyor artık
Busrakoc Seymaaygzz rica ederim canım 38+2 de doğum yaptım doğuma kadar o baskılama hissini yaşadım çok normalmiş sağlıkla al kucağına♥️
Kubra80 Melikeblgc benm olurdu sanki cocuk çıkıyor gibi hissederdim bazen bde benim rahimde dikişim vardı ama bi skntı olmadı şükür günün de doğum yaptım
Minikfilinannesi Bende de oluyordu o haftalarda ama sonra geçti batma hissi. Şimdi (37+1) kemik ağrısı gibi ağrılar oluyor. Her iki ağrı için de doğuma hazırlıyor vücut kendini dedi doktorum.
Edizinannesii Melikeblgc 32. haftadayım biraz ayakta fazla duruyum yada yürüyüm iş yapıyım hemen iğne gibi batıyor beni mahvediyor. Doktoruma sordum da kendi yormaman gerek böyle durumlarda hemen istirahat etmen gerek dedi 🤦♀️