Kuzeyannesj Arkadaşlar detaylı ultrason için kaç haftalık olmak gerek ve özel hastahanelerde ek ücret olarak aliyormu ne kadar 😘
prenses_annesii2603 Kuzeyannesj 24 haftalikti sanirim ucretleri hastaneye gore değişiyor canim benim gittigim hastanede 400 ydu galiba
Fatmamuduk Kuzeyannesj Evet alıyor ama gittiğin hastaneye göre değişiyor o ben 120-150 arası bişiy ödeyeceğim, ve evet bu detaylı dedikleri kontrol de bebeğin parmak sayısına kadar bakılıyor organlarına vs bi sıkıntı olup olmadığına kadar
ncgul01 Detaylı ultrason için doktorum 21-24haftalar arası dedi. Fiyatlar hastane hastane değişiyo bizde araştırıyoruz ama ortalama 400_550arası gidiyo sanırım
ncgul01 Kuzeyannesj Kuzeyannesj sartmıdır bilmiyorum ama ben cok merak ediyorum saglıklı mı değil mi diye içim rhat etsin diye yptırmak istiyorm. Devlet hastanelerinin bazıları ücretsiz yapıyo diye biliyorum ama hangi hastanelerde mevcut onu bilmiyorum isterseniz birde onları arastırın.
prenses_annesii2603 Kuzeyannesj sart degil ama bebegin herseyine bakiyolar canim kol bacak uzunluguydu vs vs durumun müsaitse yapabilirsin