Bebegim aşaya baya baskı yaptı 2 dakika falan canım çok acıdı. Bu açılma olduğu için mi yoksa kasılma olduğu için mi oldu ?

Bende bekleyim şu köşede ☺️3gün kaldı ama hala cok bir bellirti yok bendede

Seymaaygzz Baskı acısı farklı,kasılma farklı,doğum sancısı farklı yalnız🙂 rahim kendini kastığında bebek bir tarafta yumru şeklinde toplanıp sertleşir ve nefes kontrolsüzlüğü yaşatır. Düzenli olursa doktora gitmek gerekir. Sancı ise belden kasıklara doğru vurur ve tıpkı adet ağrısı gibidir. Eğer düzenli şekilde olursa doğum başlıyor demektir🙃

Mihre ya bn o durumdayım sanki karnım sol tarafa kaydı surekli orda toplanıyor 15 20 dk aralıkla ile nefes alamıyorum 37+6 hamileyim normal mi

Ozge_123 Evet çok normal.Zaten haftanız gereği bunları yaşamalısınız artık.

Ozge_123 Bir nts ye girin derim,belki sancılarınız başlamıştır siz hissetmiyor olabilirsiniz.

Seymaaygzz açılma olduğu için kuzum bu güzel birşey .😘 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸🥰

Mihre AA evet totoyu yada kafayı sanırsam ciksrtiyo bı sağ tarafta böyle top gibi sertlesiyo canm ama tabi buna dikkat etmedim cok. Tmmdir sağol canım🙏

Ada_cn amin balım hepimizinkini sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍🙏

Mihre Merhaba yazdıklarınızı okuyordum birsey sormak istiyorum az bişey kanamam geldi nişanmıdır sizce? bel ağrısı ve ve ara sıra gelen kasık ağrısı var karnımın tam altında. bugun de ilişki yaşamıstık 37 haftalık

ilknurd Merhaba,haftanız gereği nişan gelmiş olabilir evet ama ilişki sonrası burada kanams yaşayan arkadaşları çok gördük.Nişan taze kan şeklinde değilde akıntı ile birlikte sümüksü kıvamda gelir.Kanama yoğun değilse sancılarınızın gelmesini bekleyin derim.

Seymaaygzz canım ben 38 den sonra yürüdükçe karnımın altı hep ağrırdı bebek aşşa baskı yaptığı için ama bu kasılma da değil açılma da
              Benim doğumum gündüz bir kaç saat adet ağrısı ve gece 11 de 5 dakikalık hafif sancılar la başladı sonra biraz su ve ardından kanama ile gittim 3 santim açılma vardı yatışım yapıldı hemen
              Sancın varsa süre takip et kaç dakkada geliyor acı derecesi artıyor mu diye