Bebegim aşaya baya baskı yaptı 2 dakika falan canım çok acıdı. Bu açılma olduğu için mi yoksa kasılma olduğu için mi oldu ?
Sancı bumudur?
Seymaaygzz sancı öyle değil bence. Çünkü 2 haftadır sürekli yaşadığım bir durum
Seymaaygzz bende bekliyim burada kaç haftalıksınız
Bu bende de oluyor ben de bekliyim
Bende bekleyim şu köşede ☺️3gün kaldı ama hala cok bir bellirti yok bendede
Seymaaygzz Baskı acısı farklı,kasılma farklı,doğum sancısı farklı yalnız🙂 rahim kendini kastığında bebek bir tarafta yumru şeklinde toplanıp sertleşir ve nefes kontrolsüzlüğü yaşatır. Düzenli olursa doktora gitmek gerekir. Sancı ise belden kasıklara doğru vurur ve tıpkı adet ağrısı gibidir. Eğer düzenli şekilde olursa doğum başlıyor demektir🙃
Seymaaygzz yok canım doğum çok farkli 😊😘bir avazda kurtulun inşallah 💕
Seymaaygzz açılma olduğu için kuzum bu güzel birşey .😘 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸🥰
sevval5481 38+3 canm
Mihre AA evet totoyu yada kafayı sanırsam ciksrtiyo bı sağ tarafta böyle top gibi sertlesiyo canm ama tabi buna dikkat etmedim cok. Tmmdir sağol canım🙏
Busra_122 Ay hepp beraber inşallah 😍🙏
Ada_cn amin balım hepimizinkini sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍🙏
Seymaaygzz açılma büyük ihtimal 🤗
- Düzenlendi
Seymaaygzz canım ben 38 den sonra yürüdükçe karnımın altı hep ağrırdı bebek aşşa baskı yaptığı için ama bu kasılma da değil açılma da
Benim doğumum gündüz bir kaç saat adet ağrısı ve gece 11 de 5 dakikalık hafif sancılar la başladı sonra biraz su ve ardından kanama ile gittim 3 santim açılma vardı yatışım yapıldı hemen
Sancın varsa süre takip et kaç dakkada geliyor acı derecesi artıyor mu diye