mercimeginanne Melos580 çooooook :) bazen testler için yeterli değere ulaş adığı için kan en garantisi oluyor. Bence kan verin
Kybele23 Melos580 benim ilk hamile kaldığımda idrar testinde çıkmamıştı ancak mide bulantısı kokuya hassasiyet falan yaşadığım için kan verdim kanda gebelik görüldü ancak 2 gün sonra kanamam oldu kimyasal gebelikmiş rahme tutunma olmadı.
Birgul Melos580 ben adete 6 gün kala erken gebelik yaptım çıkmadı ondan 2 gün sonra 12.29 değerle kanda öğrendim yeni olduğu için çıkmamıştr dedi doktor
merve5416 Benim 9 gün gecikti idrar testinde çıkmadı 13. Gün sabahı bulantıyla uyanınca bi test daha alıp yaptım çok silik çizgi çıktı kan değerim 2075 ti eczaneden alınan testlere güvenmeyin
Melos580 3 gün geçti adetim zaten düzensiz olurum test yaptım biri negatif biri pozitif çıktı ama silik cikti belim cok agriyor insaALLAH hamiledirim🍁🍂
Merve002 Ümotlendirmek gibi olmasında bende de öyle oldu testte iki kere yapmama rağmen çıkması ama kanda çıktı 3 gün adetim geçiliyordu insalah hayırlısıyla sizde de vardır