hulya_1919 İyi geceler kızlar bebeğiniz tam olarak sert tekmelerini ne zaman hissettiniz kacıncı haftada
K01 hulya_1919 19 haftalıktı seyiriyor gibiydi 2-3. Hafta sonra tekmelerini daha net; hele şimdi 38 haftalığız ve yerimden oynatıyor sarsıyor🥰🥰ama çok güzel bir şey
World hulya_1919 18 haftalığım ve elimi koyunca tekmelerini hissediyorum 🥰 eşim bile hissediyor. Sert mi blmem ama hissedilir 🙈
Cicimato_96 hulya_1919 22-23. Haftalarda. Ama 36 dan sonra Allahım o neydi öyle resmen kızımdan şiddet görüyordum 😇😍😂
Tugbaaelbr hulya_1919 20 den sonra net hissetmeye başlamıştım şuan 31.nci haftadayım uykudan uyandıracak kadar sert tekmeleri oluyor pamuğumun 😍
hulya_1919 K01 bende hissediyorum ama çok sert gibi değil peki hergünmü hissettiniz 19.haftadan itibaren
K01 hulya_1919 evet her gün yediğimde içtiğimde yattığımda🥰 gün içinde hareketli olduğumuz için onlara beşik gibi gelir uyurlarmış ama uzandığında hareketsiz kalıyorsun noluyor ya diye kıpırdanmaya başlıyor🥰🥰💕💕
N8M2702 İlk 18 haftada hissetmiştim, 25lerd iyice kendini belli ediyorlar şuan 37 haftadayim yerinde durmuyor hatta bazen acıtıyor özellikle geceleri 🙊
handesen73 hulya_1919biz 31 haftalik olduk bir o yandan bir bu yandan sert tekmeler atiyor karnimda donuyor oglusum surekli sohbet etmemmi iatiyor heralde🤣🤣