mercimeginanne Gzmkk stresi bıraktığın an hamile kalırsınız. Sürekli hamilelik düşününce olmuyor malesef
Gulgok Gzmkk 3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlayın, kafein kullanımını azaltın, ilişkiden sonra hemen kalkmayıp bir süre yatın
Buyrenk Gzmkk beslenme çok çok önemli apa diyetine başladım ikinci seviyede hamile kaldım bir abla da 5 sene üstüne apa diyetiyle hamile kaldı facebook ta bi araştırın Ahmet apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlar👌🏼👌🏼☺️
19_96 Troid sorunun varsa ilk olarak tedavi ettirmelisin bide fazla kiloda hamile kalmayı zorlaştırıyor.
Yasemin0728 19_96 sana katılıyorum canım tiroid de çok çok onemli. Sen tiroid ilacı kullandın sanırım canım kullandıktan kaç ay sonra gebe kaldin
K01 Gzmkk bende doğal yollara başvurdum. Ama verilen cevaplardan biri sürekli istersen ve düşünürsen olmuyor aynen. Saraçoğlunun incir ve havuç kürünü denedim.(tabi önce allahtan hayırlısını istemek, şifanın ondan geldiğini bilmek) Ve şu an 38 haftalık bir kız bebeğine hamileyim. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hem de adetli iken hamile kalmışım🙈🥰
banudemiryr Gzmkk yumurtalama gününüzü takip edip ogünün 2-3 gün öncesinde ve sonrasında ilişkiye girmeniz lazım bunu denediniz mi
Zeynebkubra Benim kilodan dolayı yumurta tembelliği vardı 1.5 yıl korunmadığım halde hamile kalamıyordum bu yaptığın şeylerden sonra 2 defa hamile kaldım ikisinde de Ayda yaklaşık 15 gün gece yatmadan önce 1 bardak rezene demleyip içtim azıcık balla. Hayıt suyu içtim yarım su bardağını su ile karıştırıp bal ekleyerek her gece yatmadan önce çörekotu yağı sürdüm kasık kısmıma ve ayrıca geleneksel tıpta önerilen bir şey uyguladım 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı bal küçük nohut büyüklüğünde ezilmiş şap bunları karıştırıp yatmadan önce enjektör ile rahme gönderdim. Ben bunları 2 defa yaptım ikisindede 1-2 ay içinde hamile kaldım tabii Allah’ın takdiri nasipte varsa oluyor nasipte yoksa bir kaç ayda da olur. Rabbim hayırlı bereketli sağlıklı evlat nasip eylesin size ve cümle hasretinde olanlara
19_96 Benim Bayadır troid sorunum var genetik olarak o yüzden daha 18 19 yaşlarımda kullanmaya başladım :( Bi yandan şundan dolayı da önemli düşük tehlikesi ve bebekte gerildik yapabiliyor tabi çok yüksek durumlarında geçerli bu düşük tehlikesi atlattım bu yüzden
Yasemin0728 19_96 canım ben 15 Eylül’de hormon testi yaptırdım tiroit 5.70 çıktı şuan ilaç kullanıyorum zaten ne zaman düşer ve gebe kalmak istiyorum o yüzden merak ediyorum. Bu arada benimde iki kaybim oldu daha önce tiroid hormonu yüksek olduğu zaman bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum geçen ay öğrendim. 4-5 sene önce hormon testi yaptirdigimda da yüksek çıkmıştı ama umursamamistim evli değilim diye ve gebeliği etkilediğini bilmiyodum
19_96 Yasemin0728 bende sen gibi umursamamıştım ama ne zaman ilaçlarımı aynı saatte ve kahvaltıdan 1 saat önce içmeye başladım o zaman düştü benimde senin gibi 5 ti hamişeliğimde 6 falan olmuştu şimdi 2 ama her sabah kahvaltıdan 1 saat önce hep aynı saatte kullanıyorum hep
prensmusta Gzmkk ilişkiden sonra hemen kalkmayın diye kesin duymuşsunuzdur,ama birde atıyorum gece ilişkiye girdiyseniz sabaha kadar duşa girmeyin,bi yerde okumuştum hemen duş almayın diyordu,o şekilde denediğim ay hamile kaldım
Yasemin0728 19_96 bende sabah 7 buçukta içiyorum kahvaltyiıda garanti olsun diye 2 saat sona falan yapıyorum canım. Bu arada düzenli kullandıktan kaç ay sona düştü degerin
A_Alparslan Gzmkk beslenme. Aklından çıkarma. incir. İltihap varmi yokmu kesinlikle öğrenmek. Asla düşünmeden ilişki sık ilişki ve asla aklına çocuğu getirme. Uzan kalkma iliskiden sonra.
Zehracik Gzmkk Regl bitiminden hemen sonra ilişki yaşayın bir sıkıntı yoksa çok yüksek hamilelik şansı. Benim öyle oldu tabi ilk denemeydi etkisi oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama kesin bilgi.
Hayalim_s Gzmkk sağlıklı beslenin gün aşırı ilişkiye girin yumurtlama günlerinizi takip edin ilişkiden hemen sonra ayağa kalkmayın stres yapmayın 🌸
Dilara1503 Gzmkk stress yapmayın (en önemlisi) Çay kahve sigara alkol vb şeyler tüketmeyin Doğru zamanda ilişkiye girin. {Her gün değilde gün aşırı ilişkide daha kaliteli spermler üretilir} eşiniz kendini çok sıcak tutmamaya özen göstermeli. Fazla sıcaklıkta spermlerin yapıları bozulabiliyor. (Çok sıcak duş hamam sauna dar kıyafetler önerilmez) Beslenmenize dikkat edin. Sağlıklı beslenin Ağrı kesici bile olsa ilaç kullanımını kısıtlayın (bir zorunluluk yoksa) Şu anlık aklıma gelenler bunlar canım ikinize de bir problem yoksa olur inşallah 😊