MomD simyakaya78 Ben canım 🤷♀️ O sıcaklarda çoraplar giydim belime bi şeyler bağladım eşime karnım ağrıyor diye karnıma masaj bile yaptırdım. Adetim de 1 hafta geçince imkansız ama bi test yapayım diyerek test alıp yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.
Tugbaslan3458 simyakaya78 siddetli karın agrilarim vardi artık ümidim bitmiş ki hamilelik aklima gelmedi karnim ağrır di aksam kesin olucam derdim aksam olurdu bisey yok gece ağrırdi tamam sabah kesin olucqm diyip kosa koşa bakardım leke varmi diye gene yok böylelikle 8 gun geçirdim ve sonra hamile kaldığımı öğrendim 😁🙏🏻🤲🏻👶🏻
Beker simyakaya78 ben öyle sanmıştım aynı belirtilerdi.hatta hava değişiminden gecikti sanmıştım. Birde adet migrenim tuttu diye düşünüp ağrı kesici içmiştim 🤦♀️
Gofrett simyakaya78 ben varıım, şimdi kanamam geldi ha oldum ha olucam diyip tuvalete koşuyordum hep ve artık pedle geziyordum her an olucam diye ama meğersem hamileymişim🙏🏼 Yine adet öncesi kasık ağrısı, iştahta artış ve halsizliğim vardı
mrskement Bndede aynı oldu kasiklarim çok ağrıyordu Bn sürekli agdet olucam galiba diyip duruyordum ama agdetim 1 hafta vardı hatta herkes hamilesin dır dedi test yaptım negatif çıktı sonra agdet olmadım 3 gün geçti test yaptım pozitif çıktı şimdi 7 haftalık olduk
mrskement simyakaya78 gec döllenme olduğunda çıkmaya biliyor bnm kan testinde bile çıkmadı hatta hamile değilim diye antibiyotik kullandım Bn çok şükür suanlik Bi sorun çıkmadı
Denizesin Kızlar dua edin benim de olsun 1 yıl 1 ay oldu hala birşey yok.evlendikten Ne zaman sonra hamile kaldınız
lifeofmybaby simyakaya78 benn.. aynı adet belirtisi gibiydi hatta hamileliği öğrendiğim günün sabahı elime ped alıp tuvalete koştum kesin adetim geldi diye bi baktım yok. Sonra test yaptım hamileyim😍🙏🏻 Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin