Berna23 Basak0503 hemen alt caddesinde surlar var canım kavşağı bilemedim pek büyükşehir belediyenin arka taraflarına düşüyor navigasyon dan bakarsanız daha kolay olur gibi tarif edemedim
Basak0503 Berna23 muhtmelen o tahmin ettiğim yer geçmiştik bi kaç kere. Çok sağolun eğer hamileyseniz allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin🌸 değilseniz de allah gönlünüze göre versin inşallah ❤️
Mervensn1 Basak0503 hepimizin inşallah sağsalim görev bitirip gitmeyi nasip etsin umarım allah gönlüne göre verir hakkımda hayırlısı olsun aklına takılan bir şey olursa yine cevaplarım 🌸
Basak0503 Mervensn1 amin inşallah döneceğimiz zamanlar tez gelir ve inşallah bizde çoğalarak döneriz. Geldiğimiz gibi edi büdü dönmeyiz inşallah😂🤪
Mervensn1 Basak0503 yaa inşallah hakkınızda hayırlısı olsun vardır vakti zamanı stres yapma kimseye de kulak asma vücudun ne zaman hazır oldu o zaman kalırsın zaten hemen 🌸
balperisi_71 Mervensn1 🦦 bizde merkez canım Kayapınar da oturuyoruz memorialin oralarda. Eslerimiz arkadas bile olabilir 🦦🦦
balperisi_71 Basak0503 askerî hastane aşırı kalabalık ya benim eşimde orda yattı ama koronali kovaliyolardi koridorda en son😂
balperisi_71 KubosM kesinlikle var. Birde surat yapıyor ilgi alaka sıfır ne yapayım diye ağzına bakıyorum ne ilaç açıklaması ne ultrosan. Zozon hanım var o çok iyi geldi Allah razı olsun ondan.
KubosM balperisi_71 Zozan hanım ben gittiğimde dogum iznindeydi bende batıdan memoriale gecen Çetin hocaya geçtim 6 aydır cok memnunum 🌸
Aysekul27 Mervensn1 bende üçkuyular toki caminin ordayım 🙋♀️ Batı Hastanesi melike hanıma gidiyorum yorumlar beni endişelendirdi şuan
Edalmila33 KubosM merhaba melike hanıma gidiyorum çok şükür memnunum gebeliğimin başından beri melike hanm takip ediyor polis eşiyim ayrıca hiç bişekilde ayrımcılık görmedim ama bu yorumlar gözümü korkuttu açıkçası
KubosM Edalmila33 Canım doktor göreceli kavram tabiki ama cok iyi şeyler duymadım ben hakkında bir arkadaşı ısrarla normal dogum yaptırdı bebegi hem sıkısmıs hem nefessiz kalmıstı bunları duyunca insan ister istemez korkuyor
KubosM Aysekul27 Dedigim gibi doktorda göreceli bir kavram canım. Bana bostan yere ilac yazmıstı dogru duzgun gebeligimle ilgili konusmadı bile.
Mervensn1 Aysekul27 Melike hanıma gitmedim de hastane olarak sorun dolun ya da bana öyle denk geldi bilemiyorum hiç memnun kalmadım bu arada baya yakınız 🌸