seydaau Ipek0z ben 1000 ya da 2000 alıyordum keprayı o derece düzelmedikçe yükseltiyordu doktor ha bire şuan lamictal sabah akşam 200-200 kullanıyorum
Ipek0z seydaau her bünyede farklı etki ediyor işte sende işe yaramamış benim nöbetlerimi neredeyse sıfıra indirdi senede bir kez geçirmeye başladım keppradan sonra 😊 artık hiçç💜💜 umarım ikimiz de sağlığımıza kavuşuruz bir an önce 🙏
[silindi] Birmelekannesi17 bende alerjiden dolayı bilaxten kullanıyorum hamilelikten beri içmediğim zaman cok kötü oluyorum. Hamilelikten önce levmont kullanıyordum. Bilaxtenin etkisi cok hafif kalıyo kullanmama rağmen kaşıntım geçmiyo. Bu alerjiye karşı bitkisel bir şey yok mu acaba geceleri cok tıkanıyorum ben
Birmelekannesi17 [silindi] hamileyken içtiniz değil mi bliaxteen bebekte yada sizde sorun yaşatmadı değil mi
[silindi] Birmelekannesi17 Birmelekannesi17 daha 12 haftadayiz b sinifina giriyormus cok tehlikeli degilmis. O yuzden kullaniyorum bende kulak burun bogaz doktoruna sormustum insaallah bi zarari olmuyordur kortizonlu ilaclar daha cok zararli diye biliyorum alerji ilaclari kortizonlu oluyor ya genelde
Birmelekannesi17 [silindi] için rahatladı birazda olsa teşekkür ederim ben daha 4+3 insallah sağlıkla kucağımıza alırız ❤️
[silindi] Birmelekannesi17 rica ederim insaallah. Birde yesil elmayi haftada en az dort kez tuketmek bebekte olacak alerji riskini azaltiyormus. Benim canim surekli yesil elma cekiyordu. Arastirinca boyle bir bilgi buldum. Rabbim hepimize meşakatsiz doğumlar meşakatsiz evlatlar nasip etsin hayırlısıyla🥰
busrasentas Birmelekannesi17 ilk 3 ay 2 günde bir alerinit alerji ilacı kullandım doktorum için rahat olsun kullanabilirsin zararı olmaz diyordu ama tabi çok korkuyordum. 3. Aydan sonra plasentadan salgılanan bi hormon histamin seviyesini düşürdüğü için alerjim geçti kendiliğinden ve ilacı bıraktım çok şükür🤲🏻
Birmelekannesi17 busrasentas keşke benimde öyle olsa çok sevinirim ya ilk defa duydum böyle birşey olabileceğini
Nurfatma1310 Birmelekannesi17 enfeksiyon için ilaç kullandım birde fitil kullandim demir eksikliği hatsafadaydi damla kullandım halada kullanıyorum