Esma-4242 Ayse555 her kafadan ayrı sesler çıkıyor ama bende e bebekten ABC yi aldım uygundu valla napiyim iyi olmasa e bebek mağazada almazdı illaki😊
htcedgn Ayse555 amway sensitive aldım. Bebeğin ve kendimizin kıyafetlerini onunla yıkayacağım. Kendi kıyafetlerimizde denedim, neredeyse sıfır koku🌸
Ayse555 tgbktszdmr bende yıkıyacagım kış bebegi oldugu için şimdiden guzel havalarda yıkamayı düşünüyorum
8152 @Ayse555 hacı şakir sabunu rendeledim her yıkamaya iki yemek kaşığı koyuyorum çok yumuşak ve güzel kokuyor bebeyimin kıyafetlerini yikayali neredeyse bir ay oldu olacak dolabını açtığımda mis gibi kokuyor
Bsraydin Ayse555 beğeniliyor…hem duru hem dalan aldım..duru daha pahali ama…düşünüyorum da normal sabunu alip rendelesek sicak suyla acip makinaya koysak nasil olur acaba? Sabun tozu sabun rendesi be farki var 😁
_Ftma_ Ayse555 birsey sorcam normal deterjanla yikasak ne gibi zarari var sahsen benim annem öyle bebegr özel deterjan almamis
Ayse555 _Ftma_ ya belkı ilerleyen zamanda cocuk buyudugunde normal deterjana dönulur de yeni dogan oldugu için insanlar tercıh edıyo