ayazmoms41 Bayanlar nasılsınız, nasıl gidiyor, durumlar nasıl ? doğum çantasını hazırlayan var mı?Varsa nelerden ne kadar koydunuz :)
Zerin1234 ayazmoms41 merhabalar benim daha hazır değil ya bana yardımcı olabilecek anne varmı şuan çok tedirginim. 34+2hafyalık olduk 30 haftamda erken doğum riski vardı hatta açılmam sancılar vardı erken olduğu için serum verilerek durduruldu şuan 34. Haftamda yım az önce lavaboya giderken özür dilerim bezimin ıslandığını gördüm baya ama iç çamaşırıma kadar geçmiş hiçbşrşey hissetmedim onu görmeden önce kasıklarda belimde ağrım oldu lavaboya gittim bezimin ıslandığını gördüm bebeğim şuan hareket ediyor her zaman ki gibi sancılar da gitti suyum gelmiş olabilir mi kontrolüme daha var istediğimiz zaman gidip gelemiyoruz kayın pederim den dolayı yardımcı olabilecek anneler var mı
Prenses58 ayazmoms41 34+0 ’dan slm çantam hazır şükür arada kaşık ağrılarım oluyo zombi gibi ayaktayım uyku sıfır
bebegim_28 ayazmoms41 35 haftalık olduk 1 haftadır zorlamaya başladı kalça ağrısı vajina ağrısı 😕 kıyafetler yıkandı ütülendi ev temizliği detaylı yapıldı cam perde kapı dolap vs🥴 çok büyük bir çanta hazırlamadım bebeğe 10 lu 5 li hastane çıkışı yedekte iki takım battaniye kendime pijama takımı 2 3 çamaşır çorap biberon emzik süt sağma makinası bi de bebek bezi. Evimiz hastaneye 6 7dk araba ile gerekirse lazım olan alınır dedim. Bugün kontrolümüz vardı 2.500 kilo olmuş prensesim ☺️
Orange-sMom Bu haftaya kadar aşırı rahat bi hamilelik geçirdim ama şu an 34+5 im çok zorlaşmaya başladı. Bugün iki defa ciddi sancım oldu zor geçiyor 😔 çantam hazır ne yok ki bi sene kalcakmışız gibi dolu çanta. Hatta çantaya sığamadım tekerlekli bavula aktarcam galiba 😑
ayazmoms41 Orange-sMom aynı haftadayız. Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Benimde belim ağrıyor bugün ya :( ben hazırlamadım daha. Hazırlayacağım inşallah hafta sonu. Allah korusun ne olur ne olmaz.
Orange-sMom ayazmoms41 Tabi bundan sonra her an her şey olabilir gözüyle bakmak lazım 😊 Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun 😊
ayazmoms41 Zerin1234 kuzum benimde hep su gibi akıntım var hatta baya ıslanıyor yani koyduğum bez veya iç çamaşırım öyle diyim. Ama benim idrar yolu enfeksiyonum var ondan kaynaklı. Ama şimdi senin durumun nasıldır bilemedim yanlış yönlendirmek istemem birde erken doğum riskim var diyorsun. Acaba bi doktorunu felan arayıp bilgilendirsen mi. Allah korusun riske atmamak lazım.
Zerin1234 ayazmoms41 benim de enfeksiyon var baya hatta doktorumu istediğimiz zaman arayamıyorum hatta hiç arama falan da yok direk hastahaneye gitmem lazım ama imkanlar dan dolayı sürekli gidemiyorum 😣
Cgdemmm 35+6 Dayım bizimde herşeyimiz hazır bekliyoruz benimde bu hafta aşırı belim ağrıyor çok çabuk yoruluyorum
ayazmoms41 Cgdemmm evet bende öyleyim artık ağırlaştık. Merdivenlerden çıkarken keşke biri ittirse arkadan diyorum 😂
Nuris90 Cgdemmm ayniyiz sizle benkm de belim ağriyor dunden beri bir de hurmaya pilates topuna falan ne zman baslamak gerek kizlar
ayazmoms41 Prenses58 ben de bu hafta sonu ayarlıcam inşallah. Ya ne kadar bebek bezi koydunuz acaba ?
ayazmoms41 bebegim_28 maşallah kuzucuğa 😊 benimde perşembe kontrolüm var bakalım ne kadar oldu merak ediyorum bende 😊 bende çok abartmak istemiyorum sadece arkadaşım 40 tane bebek bezi koy felan dedi kafam karıştı biraz 😂
bebegim_28 ayazmoms41 ya ilk zamanlar bebekler 7 8 defa altlarına yapabiliyor ondan çok koy demiştir ben 120 li aldım 20 20 iki küçük paket yapmışlar bi de 80 li büyük paket şeklinde geldi bende 20 likleri götürcem yani 40 tane götürmüş olurum yada bi tane 20 götürürüm Yetmezse evden alırız ama dediğim gibi hasten evimize yakın sizin çok yakın değilse çok alın yanınıza ☺️
Sis ayazmoms41 36. Haftadayım 35 haftalıkken sancılarım basladı, tarifsiz ağrışar ciger geliştrci iğneler fln vuruldum şimdiye dek sorunsuz gecen gebeliğim vardı simdi devamlı yatıyorum malesef hiç ayaga kalkmıyorum korkudanda hemen cantamı hazırladım tabiki hala hazırlamamış arkadaslarada şaşırıyorum hazırlayın bi köşede dursun neolur neolmaz bu haftalardn sonra heran
cideee 35+3 teyim Bugun baya bi ağrılarım var inşallah uyuyabilirim bebişkom da çok hareketli maşallah kaburga göğüs vajina kasık heryerden vuruyor :)
Tugcngz ayazmoms41 bende 34+5 oldum şükür 🤲🤲🤲 belimde karıncalanma bacagımda karıncalanma oluyor zorlanmaya başlıyorum artık cantamıda daha hazırlamadım haftaya kısmetse kontrolüm var bakalm doktor nediyecek ona göre hareket edicam inşAllah
Kbrcaa Ben normal de 32 haftalığım ama bebiş önden gidiyor. 35 haftalık çanta hazır değil ama masanın üstünde hepsi poşetli duruyor aklımda başka bişey gelir mi diye yerleştiremedim ☺️ Vajinal ağrı geceleri çok oluyor uyuyamıyorum o ağrı bacaklara kadar vuruyor bide😖😖