Sna-1234 Kızlar bu doymama sizde de oluyor mu sürekli yesem yerim 😀 bu arada normal gidiyor şuan kilom kontrollü
Merve10090 Sna-1234 ben bira önce post açtıö bununla alakalı 😂 bende doymuyorum. 4 parça meyve yedim bugün ekstra olarak… sabahtan beri yiyorum.. ama hamileliğimin başından beri açım.. doymak bilmiyorum
Sezensu Sna-1234 Ben son zamanlarımdayım şuan öyleyim. 37. Hafta ve sürekli ağzıma bişeyler atasım var
Sema-akk Sna-1234 ben 36. Haftamdayim devamlı aç hissediyorum kendimi doymuyorum sabahı zor ediyorum mide gürültüsünden🤷😊
Merve10090 ballarinannesidirr hayır maalesef 😌 26 Ekim’de ultrason’a gideceğim. 13 haftalık oluyorum. İnsaAllah cinsiyeti belli olur. Çok istiyorum öğrenmeyi. Siz ne düşündünüz benim için? Çok yemekle alakası var mı? Merak ettim 🙈 çevrem çoğu erkek diyor..
ballarinannesidirr Merve10090 bende aynı sizin gibi coookk yiyorumdaa o yüzden sordum belliyse ne acaba diye çünkü bir oğlum var onda hic birşey yiyemedim hep çıkardım şimdi de hep açım akşama kadar yemek istiyorum 😀 banada kız diyolar çevremde 😊🌸
Cancazim Bende çok yiyorum sanki iki günde bir bir kilo alıyorum:) gece yatınca cici bebe ve süt olmadan uyiyamiyorum
Srhtzlyh Sna-1234 cidden doymak bilmiyorum ya bişey yiyorum onun tabağını mutfağa götürürken acaba ne yesem diyerek gidiyorum mutfağa🤭🤭