Mihre Valsss Amanın dikkat edin ! Malum minnoş hormonlar fazla duyar kasıp,ekstra alınganlık yaptırıyor. Buralar çok cicik gelsenizee demelisiniz..😌
Ummugulsum123 Valsss hemen gelsin de uykusuz kalıyım istiyorum bebegimi doyasıya seyretmet koklamak istiyorum çok şükür siz kavuştunuz yavrunuza Allahım hayırlı uzun ömürler versin darısı bizim başımıza
Zynbgvn Herkes zaten biliyor . Burda çoğunluk gebe ve stresli. Neden bide üstüne siz stres katıyorsunuz anlamıyorum. Herkes herseyi biliyor . Bırakın herkes yaşayarak tecrübe etsin. Kimseyi korkutmayın artık bırakın.
Valsss Zynbgvn stres yapicak korku yapicak hic birsey yok o kadar guzel zamanlar ki her anima sukrediyorum bebekleriniz sizi strese sokucak son insanlar espri yaptim ben🙂
Valsss Mihre gercekten oyle hic birseyin onemi yok bebeginizden baska annelik o kadar guzel birsey ki ve Allah sabri oyle guzel veriyor ki ne uykusuzluk nede baska birseyin pesine dusuyorsunuz ben sadece saka espri yaptim🙃
Mihre Valsss Anlamayacaklar şimdilik🤷🏻♀️Ben tepki verip,alınanların,korkanların yorumlarına daha çok gülüyorum.🙃Tam bir piremmsesler🧚🏼♀️ Boşverin,takılmayın.Sağlık ile büyütün bebeğinizi.
Linma60 Mihre seni güldürebildiysem ne mutlu 😊 tam bir premses olduğum doğrudur. Korktuğum için tepki vermedim ama korkan ve etkilenen çok anne var ve uykusuzluktan değil bebeğime yetmeyeceği diye korkuyor çoğu ve eminim ki bu postu okuyup da hiçbirşey yazmadan iç çeken çok anne vardır. Postalrda dikkatinizi çekmiştir olumsuz şeyler paylaşılması iyi değil her zaman söyleniyor bu unutmamalı herkezin şartları bir değil.
Valsss Linma60 kuzum bende oyle hissettim cok ben sana nasil bakicam sen cok kucuksun diye cok agladim ama seytanin vesvesesi sadece oyle guzel yetiyosun ki cocuguna sana bi gulusuyle anlicaksin herseyi Allah o günleri gormeyi nasip eder insallah uzatmanın anlami yok boyle yaparak kendinizi dahacok strese sokuyosunuz
Valsss Linma60 kuzum bende oyle hissettim cok ben sana nasil bakicam sen cok kucuksun diye cok agladim ama seytanin vesvesesi sadece oyle guzel yetiyosun ki cocuguna sana bi gulusuyle anlicaksin herseyi Allah o günleri gormeyi nasip eder insallah uzatmanın anlami yok boyle yaparak kendinizi dahacok strese sokuyosunuz
Linma60 Valsss bebeğimi görünce nasıl tepki vercem cidden bilmiyorum ama şuan öyle bir korkum yok çok şükür ama dediğin gibi ilk zamanlar şeytan vesvese vericektir illa ki önemli olan anne olduğumuzu fatk edip güçlü durmak. Bence rabbim o çocuğu nasip ediyorsa bakıcak gücü de verir inşallah
Valsss Ummugulsum123 inanin hic birsey gozunuze gelmiyo ne uykusuzluk ne baska birsey sadece tadini cikarin o gunler bidaha gelmicek🤲🏻Allah hayirli dogum nasip etsin insallah kuzum💞💞
Ummugulsum123 Valsss herşeyin tadı ayrı şu an hareketleri öyle güzel ki içim gidiyor resmen hiç bitmesin istiyorum canımı acıtıyor ama çok güzel mücizem benim 🥰
Ummugulsum123 Valsss herşeyin tadı ayrı şu an hareketleri öyle güzel ki içim gidiyor resmen hiç bitmesin istiyorum canımı acıtıyor ama çok güzel mücizem benim 🥰
Valsss Linma60 aynen oyle Allah sabri da gucu de oyle veriyo ki anlamiyosun bile beebeginden baska birseye odaklanamiyosun allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah