Ballilokmacik Kızlar merhaba 22+4 günlük gebeyim . 2 gündür bebek hareketlerini hissetmiyorum Hakkari’de gorevde olduğumuz için doktora hemen ulasamiyorum da sizce sıkıntılik bi durum mu?
S-r-p Ballilokmacik daha küçük olduğundan hareket ediyordur hissetmiyorsundur belki annesi sen uyurken filan oynuyordur belki daha düzene girmemiştir zaten hareketleri
_Koncuy_ Ballilokmacik bildiğim kadarıyla 30 a kadar hareketleri düzensiz oluyormuş bebeklerin, ebem de bana 30 olduğumuzda artık hergün hareketlerini kontrol etmen lazım demişti
Yesilimmm Solunuza yatıp tatlı bşyler yeyın yinede hiç bi hareket hissetmyorsanz biranonce doktora gidin derim
MSBebek Ballilokmacik canim hemen hemen ayniyiz doktorum 25-26 dan önce her gün hissetmemek normal demişti sormuştum. Takip etmeye başlıyim mi diye hareketlerini .. 25 haftadan önce iki üç gün hissedemeye bilirsin demişti bence korkma ama sen bilirsin
Ballilokmacik MSBebek diğer yorumlari okuyunca korktum bi seninkini okuyunca az da olsa icim rahatladi teşekkür ederim💕
Zeyyno_ Ballilokmacik Bence endişelenme bende o haftalarda düzensiz hissediodum yani bazen hareket etsede hareketini hissetmiodm sonradan farkediodm normal. Bi yere uzan elini karnına koyarakta hissetmeye çalışabilirsin herşey yolundaysa bebeğinn gelişimyle ilgili telaş yapma bişeyler ye hareketlerni takip etmeye çalş