Dogansinem57 Kizlar 39+2yim hasatnede konrollerm vardi nst ye girdim sancim.cikti 4 gun sonra gel.dedi acaba yatismi anlamadim🙄
Guluc Dogansinem57 zamanı doluyor ya ondan çağırırdı benide Perşembe çağırdı 39+1 bugun napıcaz be arkadaşım böle benim tosun paşam rahat içerde 😇
Bsraydin Dogansinem57 sanci kaclarda cikti kac dk arayla çıktı bunlar önemli….cok onemli bisey olsa bırakmazdı sizi…muhtelemen sancilarinz az da olsa var diye gelecek sefere bakip yatis verecek bi ihtimal suni sanciyla destekleyecek
Dogansinem57 Bsraydin ay en korktugum nst kagidinda cok dalgaliydi dr dedi sancin başlamis ama.tik yok bende
Merveyildirimarslan Bizde 39+2 olduk çarşamba kontrolüm var ne söyleyecek çok merak ediyorum inşallah sağsalim kavuşuruz ☺️
Guluc Dogansinem57 öle düşünme canım yani elinde sonunda o sancıyı cekicez suni sancı olmayan şeyi sana vermiyor ki olması gerekeni veriyorki doğum doğal yolla başlasın sezaryandan iyidir bence içini rahat tut kendini panik yapma
Guluc Dogansinem57 rica ederim bende çarşamba kendi doktorumla görüşücem suni sancı verip başlatın dicem olmuyorsa sezaryan mecbur 39+2 oldum artık azıcık sancım gelse acile gidicem ebeler takıyor hemen sancı cıkınca oda yok 🙁
Dogansinem57 Guluc allah yardimcimizz olsun hayirlisiyla kucagimiza almayi nasipnetsin canim bu süreçte bol bol dua da bulunmaliyiz😊
Guluc Dogansinem57 amin canım inan her duamda kimsenin adını bilmesemde forumdaki kızlar betüm anneleri olmak isteyenleri mutlaka içimden geçiriyorum ❤️🙏🏻