Bilibon 20+2 yim 5 bucuk aldim almayada devam ediyorum hu ara haftalik 500 gr kotami asla es gecmiyorum :) saglik olsun bakalim
150_gelartik babyceylan 3 aylık olduk geçen cumartesi tartildim 500 gr almışım ama göbek baya büyük görünüyor anlayamadim
EdaErkal 150_gelartik benim de 3 aylık. Bende kilo almadım ama karnım benim de büyük görünüyor şiş gibi
fulakinci babyceylan 17 haftalık olduk. Hic almadim daha. Bundan sonra birden alirsin diyorlar ama bakalım 🤗
Mommy2b forever23 iştahın varken almadıysan helal olsun 😅 ama çok da sıkma kendini her şeyi tat mutlaka ☺️
Dilara1503 haziranin25i sanırım benide öyle 😀😀😀 22 haftadayım 10 kilo aldım Allah’tan boyum uzun bide zayıf hamile kaldım yoksa vah halime 😀
haziranin25i Dilara1503 valla bir yerden sonra kiloyu düşünmemeye başladım. 😂😂 Doğumdan sonra gelsin sporlar pilatesler 😂😂
Nesrincente babyceylan 22 haftalık 64 ile basladım 65 ım suan ama benım İlk 3 ay cok kptuydu kusmaktan 4 kılo vermiştşm
babyceylan Ozlm1240 biraz tabi ki dikkat edildi ama bebekle ilgilenirken kendiliğinden gitti bir zaman sonra dikkat ettiğin için otomatik istahta düzene giriyor kendiliğinden gidiyor
150_gelartik EdaErkal kabızlık sorunu yaşıyorum bi haftadır siz de de var mi sürekli tuzlu ve kati beslenmekten oldu
Denizmom babyceylan 8 canım 🥰 Bebek saglikli olsun da inşallah kilomuzun pek onemi yok anne olucaz biz kilo verilir np