EdaBD Noddle yiyen hamişler el kaldırsın🙋🏻♀️ Dayanamadım noddle yedim sonuçta oda makarna ama sonra yemese miydim acaba dedim :)
esraizmirli EdaBD ayy çok uzun süredir benimde canım istiyor ama cesaret edip yiyemedim tadı sürekli damağıma geliyor bak şimdi yine aklıma getirdiniz 😁🤷♀️
mercimeginanne EdaBD hamile kalmadan önce çok herdim hamile kaldım 1 kez yiyim dedim midem bulandı bi daha yiyemedim 😔 özledim 😬
Valendia EdaBD hamile kalmadan önce yiyordum yedikten sonra pişmanlık duyuyorum. Bişey olsana tiskinsem diye dua ettim hamile kaldığından beri ağzıma sürmedim tiskinmişim çok mutluyum 😀 resmen bagımlı olmuştum
Mervensn1 EdaBD bende yedim ama doktorum hamurişinin bebeğe hiçbir yararı yok sadece karnın doyar demişti
EdaBD esraizmirli sosunu bile yemedim sosundan cıkardım normal spagetti gibi yedim 🤭 sonra da ikileme düştüm yemese miydim diye🙈🙈
EdaBD esraizmirli Sosundan süzüp yedim ya napiyim onu da yesem iyice pişman olucakmışım :) durum onu gösteriyor :)
EdaBD Valendia Dualarınız kabul olmuş :) Hamilelikte de bu sıkıntı ne yesek acaba mı oluyo bebişlere zararı olur mu oluyo içim rahat değil yedim diye :/
Valendia EdaBD zararı varmı bilmiyorum ama yedigim dönemde aşırı derecede sivilce yapmıştı ve midem aşırı yanıyordu içindeki sos nekadar saglıklı tartışılır 🤷♀️
Urazannesi EdaBD normalde makarna noodle senede 1 2 kez belki yenir bizde hamile kaldigimdan beri haftada 2 gidiyoruz vallahi, ben kendim pisirdigim için kendimi teselli ediyorum 😂