yavrukelebekk Leylim aminn Allah razı olsun zar zor yapıyordum yemeği ama bi kaç gündür iyice kötüleşti yapamıyorum şu an eşim gelince bi şeyler yiyo artık ne varsa. Sanırım artık pes edip kayınvalideme gideceğim 😣
Kbrnr_gktp1 minigim2805 bende 9+6 yım bende aynı durumdayım bazen korkuyorum bazen inanamıyorum değişik🤗
yavrukelebekk Dolunayyy inşaallah zaten tek temennimiz o. Allah sizinde yardımcınız olsun valla çok zor anlıyorum sizi. Tez vakitte geçsin diye dua etmekten başka bi çaremiz yok.
mucizemm_3 9+4 haftalık benimde mide bulantılarım var bu yüzden de aşırı halsizlik oluyor göğüslerim halen sızım sızım sızlıyor ve çok büyüdüler Benim 3.cü hamileliğim diğerlerinde de böyleydim. Rabbim herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kbrnr_gktp1 minigim2805 evet burdaki tüm arkadaşlar hepimiz birbirimize dua edelim doğuma giricek olan arkadaşlar hamileliği riskli olanlar rabbim hepimize şifa versin içtiğimiz su bile şifa olsun hepimize👏🏽
EceEgemen Leylim 8+5ten selamlar 🙂 geçen hafta tahlilleri i yaptırdım bu hafta kontrole gideceğim inş heyecanla beklemedeyim 20 mayıs görünüyor doğum 🙂
BClk Leylim Nasıl bilgi vermiyorlar, hiç normal bir durum değil. İnşallah güzel bir doktor bulursun o zaman