ogrencianne35 durusum erken daha istersen biraz daha bekle benimde degerim ilk baktirdigim zaman 159.5 tu şimdi 1000 lerde 5 haftaligiz bizde 10 eylül du geçen ay regli olduğum tarih ayın 26 sina randevu aldım çok merakliyim sizler gibi ama sabretmek zorundayizz 😍❤
beklerken123 Neynep ben daha doktora gitmedim biraz büyümesini bekliyorum allh sizede hayırlı eylesin Neynep
Aycanba durusum yazdım aslında sanada bir aksilik oldu herhalde gitmemiş evet geçen cumartesi gittim keseyi gördük 4hafta 2 günlük dedi bu hafta cumartesi yine çağırdı gidicem bakalım
ozgeyuceturk Benim de son adet tarihim 4 eylül. 4+6 da keseyi,6+1 de bebeği gördük. Haftaya da kalp atışı için gidicez 🥰
Snm-9586 Benimde son adet tarihim 31 Ağustostu keseyi 4 haftalıkken gördük 🙏🌸🧿kalp atışı için bekliyoruz ☺️
Minnak3 7+2 yiz yarın gdıcem doktora kalp atısını duymak için gecen hafta çok az duymuştum kızlar bide vajinal muayene yaptı doktor gecen hafta bu hafta için de vajinal olabilir dedi sizce normalmi
durusum Minnak3 yani bekledmek daha doğru vajinal usg genelde doktorlar önermiyor ama bilemiyorum canım tabi yinede doktor dh iyi blir
Minnak3 durusum gecen hafta vajinal muayene yaptı dr bu hafta içinde aynısını syledi düşüğe neden oluyo diye duydum bende onun için sormak istedim
Arzuadem Benimde 6+1 geçen hafta zar zor kesem görüldü iki hafta sonra gel dedi inşallah kalp atışlarını duyarım inşallah iki hafta sonra gel demesi normal mi kese çok küçük:( sizce duyulur mu kalp atışı sinizden teşekkür ederim Ilk çocuğum
Minnak3 Arzuadem benmde 6+3 te gornmustu kese smdı normal bence geç döllenme olablıyp cnku içini ferah tut dicem ama isteriksin insan stres yapıyo bende aynı durumdayım
nehirr22 Melos_22 bende 7. Haftaya bugün girdim bazen mide bulantım oluyor sizin yeni mi başladı kusmalar
Ylzmeric Aydabdullah Çok mutlusunuz benimde 6 aylık bebeğim var ve dün hamile olduğunu öğrendim nasıl yapicam hiç bilmiyorum. 6haftalikmisim. Moralim çok bozuk sevinemedim bile
Aydabdullah Ylzmeric keske mutlulugum devam edebilseydi bir neve adet oldum ve doktorlar betamin dusmesini beklememi soyledi
Melos_22 nehirr22 benim 4 haftalıkken başladı hala devam ediyor hız kesmeden tuzlu kraker ile idare ediyorum içim çıkıyor resmen 😑